Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
osbom InhaumaFC
osbom Tactiek 442
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kowalówka met een sublieme pass. Gramsci rent richting de bal. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 1:0

6e minuut.
Praxedes trapt de bal weg van het doel. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi passt de bal zonder na te denken. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka schiet op doel. Praxedes bokst de bal weg.

7e minuut.
Inworp. Mârzoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka draait met de bal, schiet en ... Peladeiro probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 2:0

9e minuut.
Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka speelt de bal door. Linhares heeft problemen om de bal te vangen. Gramsci rent richting de bal. Gramsci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 3:0

12e minuut.
Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci onderschept slim de pass. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. Praxedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 4:0

13e minuut.
Gramsci passt de bal in één keer door. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka passt de bal zonder na te denken. Gramsci rent richting de bal. Gramsci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu geeft de bal voor. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka schiet op doel. Praxedes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 5:0

20e minuut.
Mârzoi met een snelle inworp. Klungelig pakt Kowalówka de bal. Kowalówka passt de bal in één keer door. Gramsci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 6:0

21e minuut.
Klungelig pakt Petrin de bal. Rossi rent richting de bal. Gramsci onderschept slim de pass. Gramsci schiet op doel. Praxedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 7:0

28e minuut.
Kurlovich controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valverde. Kurlovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quebrada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Praxedes trapt de bal weg van het doel. Quebrada kopt de bal weg. Daar is Lorenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lorenzi rent richting de bal. Gramsci onderschept slim de pass. Gramsci met een sublieme pass. Daar is Kowalówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Linhares de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gramsci zal de hoekschop nemen. Kowalówka heeft problemen om de bal te vangen. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lorenzi geeft een hoge lob. Inworp. Gramsci met een snelle inworp. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. Praxedes bokst de bal weg.

40e minuut.
Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peladeiro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 8:0

41e minuut.
Ramalho speelt de bal door. Valverde rent richting de bal. Kowalówka met een sublieme pass. Gramsci rent richting de bal. Gramsci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 9:0

44e minuut.
Mârzoi controleert de bal met de borst. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 10:0

45e minuut.
Kurlovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlovich probeert naar een medespeler te passen. Rossi speelt de bal door. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 23%, InhaumaFC 77%.
osbom - InhaumaFC 10:0

46e minuut.
Marcelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalówka passt de bal zonder na te denken. Gramsci rent richting de bal. Gramsci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 11:0

50e minuut.
Doeltrap. Linhares met een harde bal richting middenveld. Rio Branco kan de bal niet met de borst controleren. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kurlovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kurlovich geeft een lange en hoge pass. Gramsci kopt de bal weg. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 12:0

54e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi passt de bal in één keer door. Valverde is nu in balbezit. Kowalówka onderschept slim de pass. Kowalówka draait met de bal, schiet en ... Praxedes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 13:0

60e minuut.
Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Madincea geeft de bal voor. Kowalówka kopt de bal weg. Gramsci rent richting de bal. Gramsci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mârzoi passt de bal in één keer door. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka schiet op doel. Peladeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Praxedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dodrescu geeft een hoge lob. Kowalówka rent richting de bal. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka onderschept slim de pass. Kowalówka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 14:0

82e minuut.
Dodrescu passt de bal in één keer door. Gramsci rent richting de bal. Gramsci probeert naar een medespeler te passen. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - InhaumaFC 15:0

84e minuut.
Kowalówka draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Praxedes trapt de bal weg van het doel. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 19%, InhaumaFC 81%.
osbom - InhaumaFC 15:0