Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro De Sousa BB JFSilva
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Coimbra verovert de bal door een tackle van achteren. Coimbra met een sublieme pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mossoró verovert de bal door een tackle van achteren. Índio rent richting de bal. Met opzet legt Paulino zijn tegenspeler op de grond. Paulino krijgt een gele kaart. Índio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mossoró met een snel genomen vrije trap. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Paulino speelt de bal door. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu passt de bal in één keer door. Cearense rent richting de bal. Cearense draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Souza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rosendo met een snelle inworp. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mossoró is nu in balbezit. Zulu onderschept slim de pass. Zulu passt de bal met de wreef. Cearense rent richting de bal. Cearense haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - JFSilva 0:1

26e minuut.
Prates rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dutra. Prates is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prates zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cearense springt en kopt de bal. Vaz bokst de bal weg.

37e minuut.
Zulu rent richting de bal. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu is nu in balbezit. Cearense is nu in balbezit. Cearense schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro De Sousa BB 61%, JFSilva 39%.
Cruzeiro De Sousa BB - JFSilva 0:1

54e minuut.
Patola geeft de bal voor. Inworp. Petkovic met een snelle inworp. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Patola probeert naar een medespeler te passen. Romano met een sublieme pass. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ruviaro geeft een lange en hoge pass. Cocito kopt de bal weg. Canavaro probeert de bal aan de voet te houden. Zulu is nu in balbezit. Zulu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro De Sousa BB 64%, JFSilva 36%.
Cruzeiro De Sousa BB - JFSilva 0:1