Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c diaslaisa1
A-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 21.1
good Schieten poor
very good Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Pytelka onderschept slim de pass. Pytelka met een sublieme pass. Cavalieri rent richting de bal. Madejczyk onderschept slim de pass. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap. Lisboa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pytelka passt de bal zonder na te denken. Morariu probeert naar een medespeler te passen. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap. Lisboa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 1:0

8e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk geeft de bal voor. Morariu rent richting de bal. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Lisboa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 2:0

9e minuut.
Morariu probeert naar een medespeler te passen. Varholak is nu in balbezit. Varholak geeft een hoge lob. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Quintanilha passt de bal met de wreef. Varholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak passt de bal in één keer door. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 3:0

19e minuut.
Mamute kopt de bal weg. Agăt rent richting de bal. Agăt geeft een lange en hoge pass. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap. Lisboa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

21e minuut.
Morariu passt de bal in één keer door. Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap. Lisboa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 4:0

23e minuut.
Romero is nu in balbezit. Quintanilha onderschept slim de pass. Quintanilha passt de bal in één keer door. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Varholak met de inworp. Pytelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytelka geeft de bal voor. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wink rent richting de bal. Morariu onderschept slim de pass. Morariu passt de bal in één keer door. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pytelka onderschept slim de pass. Pytelka geeft een hoge lob. Morariu kopt de bal weg. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 5:0

30e minuut.
Varholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak probeert naar een medespeler te passen. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel. Mosquito probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Varholak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morariu rent richting de bal. Morariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 6:0

34e minuut.
Varholak rent richting de bal. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak verovert de bal door een tackle van achteren. Varholak geeft een hoge lob. Madejczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 7:0

37e minuut.
Parască geeft een lange en hoge pass. Mamute probeert de bal met de borst te controleren. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 8:0

39e minuut.
Pytelka rent richting de bal. Pytelka geeft een hoge lob. Romero is nu in balbezit. Madejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Madejczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lisboa trapt de bal weg van het doel. Varholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak geeft een hoge lob. Morariu kopt de bal weg. Lisboa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lisboa met een sublieme pass. Varholak kopt de bal weg. Pytelka geeft een hoge lob. Madejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Madejczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quintanilha neemt de hoekschop. Morariu springt en kopt de bal. Lisboa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 9:0

45e minuut.
Varholak met een snelle inworp. Daar is Pytelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytelka geeft de bal voor. Daar is Madejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 22%, diaslaisa1 78%.
Colinas F.c - diaslaisa1 10:0

49e minuut.
Wink rent richting de bal. Pytelka verovert de bal door een tackle van achteren. Pytelka met een sublieme pass. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inworp. Yacoel komt het veld opgelopen. Bentos komt het veld opgelopen. Yekini komt het veld opgelopen. Ranaldi komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Lisboa trapt de bal weg. Varholak is nu in balbezit. Varholak geeft een hoge lob. Ranaldi is nu in balbezit. Ranaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Varholak is nu in balbezit. Varholak geeft een lange en hoge pass. Mosquito heeft problemen om de bal te vangen. Ranaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Varholak rent richting de bal. Varholak geeft de bal voor. Cavalieri kan de bal niet met de borst controleren. Ranaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Pinho de bal. Bentos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho begaat een overtreding. Pinho krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Serelepe is nu in balbezit. Quintanilha onderschept slim de pass. Quintanilha passt de bal in één keer door. Ranaldi is nu in balbezit. Ranaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak verovert de bal door een tackle van achteren. Varholak probeert naar een medespeler te passen. Bentos heeft problemen om de bal te vangen. Bentos draait met de bal, schiet en ... Lisboa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ranaldi rent richting de bal. Ranaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 11:0

80e minuut.
Pinho geeft de bal voor. Inworp. Varholak met een snelle inworp. Pytelka is nu in balbezit. Pytelka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Quintanilha is nu in balbezit. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Ranaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranaldi draait met de bal, schiet en ... Lisboa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 12:0

83e minuut.
Lisboa trapt de bal weg van het doel. Varholak kopt de bal weg. Klungelig pakt Ranaldi de bal. Bentos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentos schiet op doel. Lisboa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ranaldi is nu in balbezit. Ranaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - diaslaisa1 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 17%, diaslaisa1 83%.
Colinas F.c - diaslaisa1 13:0