Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.13
  • Stadion: Pinheirão
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7231
Pinheiro FC Pato Branco F C
B Tactiek Aprimorada
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 45.3
weak Schieten good
poor Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Malino rent richting de bal. Malino geeft een lange en hoge pass. Turcanu speelt de bal door. Calderaro is nu in balbezit. Calderaro draait met de bal, schiet en ... Penadinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pernambuco de bal. Calderaro rent richting de bal. Calderaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiro FC - Pato Branco F C 0:1

10e minuut.
Neguţescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marcão de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, McClure zal de hoekschop nemen. Ulich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Calderaro met een sublieme pass. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sergipano krijgt een gele kaart. McClure roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. McClure kan niet meer verder spelen. Panigada komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Calderaro passt de bal in één keer door. Callé onderschept slim de pass. Ulich is nu in balbezit. Ulich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiro FC - Pato Branco F C 0:2

35e minuut.
Klungelig pakt Kopaszewski de bal. Panigada bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigada passt de bal met de wreef. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cordbrünning passt de bal met de wreef. Daar is Sergipano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich verovert de bal door een tackle van achteren. Ulich draait met de bal, schiet en ... Penadinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calderaro bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Neguţescu speelt de bal door. Panigada bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panigada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Campos de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiro FC 78%, Pato Branco F C 22%.
Pinheiro FC - Pato Branco F C 0:2

50e minuut.
Marcão geeft de bal voor. Baquero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fyda neemt vlug de vrije trap. Ulich is nu in balbezit. Ulich schiet op doel. Penadinho bokst de bal weg. Pernambuco heeft problemen om de bal te vangen. Penadinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning schiet op doel. Klungelig pakt Kopaszewski de bal. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sergipano met een harde bal richting middenveld. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordbrünning is nu in balbezit. Cordbrünning schiet op doel. Penadinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Malino kopt de bal weg. Daar is Callé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordbrünning is nu in balbezit. Cordbrünning haalt uit met een fantastische trap. Penadinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiro FC - Pato Branco F C 0:3

72e minuut.
Calderaro onderschept slim de pass. Calderaro probeert naar een medespeler te passen. Turcanu geeft een lange en hoge pass. Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Panigada is nu in balbezit. Marcão geeft de bal voor. Campos kopt de bal weg. Turcanu geeft een lange en hoge pass. Ulich springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Calderaro onderschept slim de pass. Calderaro geeft een hoge lob. Daar is Sergipano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panigada is nu in balbezit. Panigada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiro FC 67%, Pato Branco F C 33%.
Pinheiro FC - Pato Branco F C 0:3