Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pato Branco F C pararatibum
Aprimorada Tactiek Defend
62% Balbezit 38%
7% Spel op eigen helft 93%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 25.7
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Neguţescu speelt de bal door. Panigada bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigada geeft een lange en hoge pass. Ulich is nu in balbezit. Ulich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Dimitrić kopt de bal weg. Klungelig pakt Colméia de bal. Calderaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich is nu in balbezit. Ulich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Nogueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu met een sublieme pass. Panigada rent richting de bal. Panigada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Calderaro rent richting de bal. Calderaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ulich de bal. Ulich schiet op doel. van Kaam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - pararatibum 1:0

17e minuut.
Cordbrünning geeft de bal voor. Panigada kopt de bal weg. Neguţescu heeft problemen om de bal te vangen. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ulich draait met de bal, schiet en ... Ringo met een sublieme pass. Daar is Sampaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulich is nu in balbezit. Ulich draait met de bal, schiet en ... van Kaam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Calderaro verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ulich de bal. Ulich haalt uit met een fantastische trap. van Kaam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Neguţescu passt de bal in één keer door. Malino met een sublieme pass. Klungelig pakt Cordbrünning de bal. Cordbrünning geeft de bal voor. Ulich krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Peroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigada verovert de bal door een tackle van achteren. Panigada met een sublieme pass. Ulich rent richting de bal. Ulich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Rattata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - pararatibum 2:0

36e minuut.
Nogueira is nu in balbezit. Ulich onderschept slim de pass. Peroba onderschept slim de pass. Calderaro onderschept slim de pass. Calderaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - pararatibum 3:0

38e minuut.
Neves rent richting de bal. Neves passt de bal met de wreef. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich onderschept slim de pass. Ulich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Neves geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Colméia de bal onder controle te krijgen. Ulich is nu in balbezit. Calderaro is nu in balbezit. Calderaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Malino is nu in balbezit. Malino geeft de bal voor. Daar is Rattata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - pararatibum 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 9%, pararatibum 91%.
Pato Branco F C - pararatibum 4:0

73e minuut.
Daar is Calderaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderaro probeert naar een medespeler te passen. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu geeft een lange en hoge pass. Vilela controleert de bal met de borst. van Kaam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Calderaro rent richting de bal. Calderaro haalt uit met een fantastische trap. Ringo probeert de bal aan de voet te houden. Cordbrünning is nu in balbezit. Cordbrünning geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Panigada is nu in balbezit. Neves geeft een hoge lob. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Fyda passt de bal in één keer door. Calderaro rent richting de bal. Calderaro passt de bal met de wreef. Panigada bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigada draait met de bal, schiet en ... van Kaam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 6%, pararatibum 94%.
Pato Branco F C - pararatibum 4:0