Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
timão do povo Cachazeiros
Normal Tactiek new2
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Duffy passt de bal zonder na te denken. de los Santos Omar is nu in balbezit. Villars rent richting de bal. Villars draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Araújo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Carmelo met een harde bal richting middenveld. Inworp. Jakuševas met de inworp. Pacocha geeft de bal voor. Villars springt en kopt de bal. Arantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Jakuševas kopt de bal weg. Klungelig pakt Duffy de bal. Kęcki probeert naar een medespeler te passen. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Villars schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:1

15e minuut.
Duffy geeft de bal voor. Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęcki draait met de bal, schiet en ... Villars probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Duffy is nu in balbezit. Araújo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duffy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kęcki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:2

20e minuut.
Crespo speelt de bal door. Goulart rent richting de bal. Duffy verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Suzano passt de bal zonder na te denken. Kastriota is nu in balbezit. Giambi speelt de bal door. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Giambi verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo is nu in balbezit. Giambi onderschept slim de pass. Giambi geeft de bal voor. Duffy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:3

26e minuut.
Crespo geeft een hoge lob. Inworp. Giambi met de inworp. Villars rent richting de bal. Villars schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carmelo heeft problemen om de bal te vangen. Duffy is nu in balbezit. Duffy haalt uit met een fantastische trap. Arantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:4

33e minuut.
Prazeres kan de bal niet met de borst controleren. Suzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacocha verovert de bal door een tackle van achteren. Pacocha geeft een hoge lob. Villars maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:5

36e minuut.
Villars is nu in balbezit. Villars passt de bal in één keer door. Carmelo rent richting de bal. Duffy verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy schiet op doel. Arantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timão do povo 79%, Cachazeiros 21%.
timão do povo - Cachazeiros 0:6

54e minuut.
Pacocha is nu in balbezit. Pacocha probeert naar een medespeler te passen. Villars speelt de bal door. Duffy rent richting de bal. Duffy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:7

56e minuut.
Inworp. Giambi met de inworp. Kęcki geeft een hoge lob. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:8

57e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo met een sublieme pass. Kastriota geeft de bal voor. Duffy is nu in balbezit. Duffy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:9

60e minuut.
Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana geeft een hoge lob. Duffy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęcki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastriota is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crespo. Crespo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Cantos geeft de bal voor. Villars rent richting de bal. Villars passt de bal met de wreef. Kęcki rent richting de bal. Kęcki passt de bal in één keer door. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duffy heeft problemen om de bal te vangen. Duffy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:10

83e minuut.
Cocito is nu in balbezit. Jakuševas verovert de bal door een tackle van achteren. Jakuševas met een sublieme pass. Duffy rent richting de bal. Duffy draait met de bal, schiet en ... Arantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:11

86e minuut.
Zana passt de bal met de wreef. Giambi is nu in balbezit. Giambi probeert naar een medespeler te passen. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:12

89e minuut.
Klungelig pakt Kęcki de bal. Kęcki speelt de bal door. Villars rent richting de bal. Villars schiet op doel. Arantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
timão do povo - Cachazeiros 0:13

90e minuut.
Goulart heeft problemen om de bal te vangen. Duffy onderschept slim de pass. Kęcki probeert naar een medespeler te passen. Villars is nu in balbezit. Villars schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timão do povo 75%, Cachazeiros 25%.
timão do povo - Cachazeiros 0:13