Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TermoPlay FC Grêmio FBPR
Normal Tactiek 4-3-3 DefesaAlta
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 28.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Buzea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada geeft de bal voor. Špegar is nu in balbezit. Špegar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TermoPlay FC - Grêmio FBPR 0:1

18e minuut.
Padilha met een snelle inworp. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bankowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Parragi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Yamada de bal. Limonada verovert de bal door een tackle van achteren. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TermoPlay FC - Grêmio FBPR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TermoPlay FC 67%, Grêmio FBPR 33%.
TermoPlay FC - Grêmio FBPR 0:2

54e minuut.
Špegar onderschept slim de pass. Špegar probeert naar een medespeler te passen. Bankowicz heeft problemen om de bal te vangen. Špegar rent richting de bal. Špegar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Limonada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peladeiro komt het veld opgelopen. Abreu trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parragi met een snelle inworp. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TermoPlay FC - Grêmio FBPR 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TermoPlay FC 64%, Grêmio FBPR 36%.
TermoPlay FC - Grêmio FBPR 0:3