Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BotafogoBelo Fluminense-PET
Attack Tactiek Cuia
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 42.8
very good Schieten solid
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Veenstra met de inworp. Padilha probeert naar een medespeler te passen. Pedroso rent richting de bal. Pedroso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Akata de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mangueira kan de bal niet met de borst controleren. Rybár is nu in balbezit. Rybár passt de bal in één keer door. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Flausino trapt de bal weg. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostroga. Ostroga krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dastey rent richting de bal. Dastey geeft de bal voor. Laddach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karaj rent richting de bal. Karaj draait met de bal, schiet en ... Kołtoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laddach bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wakacjowski neemt de hoekschop. Dastey geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Deltgen is nu in balbezit. Mangueira onderschept slim de pass. Mangueira speelt de bal door. Pedroso heeft problemen om de bal te vangen. Pedroso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rybár is nu in balbezit. Rybár passt de bal zonder na te denken. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Flausino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Fluminense-PET 0:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eskelinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybár met een sublieme pass. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 66%, Fluminense-PET 34%.
BotafogoBelo - Fluminense-PET 0:1

51e minuut.
Ostroga passt de bal in één keer door. Wakacjowski heeft problemen om de bal te vangen. Laddach probeert naar een medespeler te passen. Blokker is nu in balbezit. Blokker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dumitriu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitriu met een sublieme pass. Karaj rent richting de bal. Karaj haalt uit met een fantastische trap. Kołtoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Akata is nu in balbezit. Akata passt de bal in één keer door. Gagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Länsimäki verovert de bal door een tackle van achteren. Länsimäki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BotafogoBelo - Fluminense-PET 1:1

74e minuut.
Mestrinho heeft problemen om de bal te vangen. Moraes is nu in balbezit. Moraes passt de bal in één keer door. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Fluminense-PET 2:1

76e minuut.
Rybár speelt de bal door. Daar is Eskelinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Länsimäki is nu in balbezit. Blokker rent richting de bal. Blokker speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Länsimäki rent richting de bal. Länsimäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Fluminense-PET 3:1

84e minuut.
Laddach onderschept slim de pass. Laddach geeft een lange en hoge pass. Pedroso rent richting de bal. Pedroso schiet op doel. Flausino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Fluminense-PET 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 47%, Fluminense-PET 53%.
BotafogoBelo - Fluminense-PET 3:2