Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runners_FC Dindin Futebol Clube
Counter atk Tactiek 442 Básica
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Süveges geeft een hoge lob. Montoreano kopt de bal weg. Daar is Zeleník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucerzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucerzan haalt uit met een fantastische trap. Merѕon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Anfang is nu in balbezit. Anfang probeert naar een medespeler te passen. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Teixeira probeert de bal aan de voet te houden. Kempczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Morales passt de bal met de wreef. Jaanus speelt de bal door. Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Anfang is nu in balbezit. Anfang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Świerczewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Süveges met een snelle inworp. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Morales geeft een lange en hoge pass. Kempczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Montoreano probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Inczewski springt en kopt de bal. Świerczewski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Teixeira verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira met een sublieme pass. Daar is Inczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Anfang rent richting de bal. Anfang passt de bal zonder na te denken. Cichacki is nu in balbezit. Anfang is nu in balbezit. Anfang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Cichacki is nu in balbezit. Inczewski met een sublieme pass. Anfang is nu in balbezit. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Anfang passt de bal in één keer door. Morales is nu in balbezit. Morales speelt de bal door. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Kempczyński bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morales neemt de hoekschop. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zili passt de bal in één keer door. Carou is nu in balbezit. Reis begaat een overtreding. Carou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Anfang probeert naar een medespeler te passen. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:1

33e minuut.
Anfang probeert de bal met de borst te controleren. Świerczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang verovert de bal door een tackle van achteren. Anfang draait met de bal, schiet en ... Kempczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:2

38e minuut.
Anfang passt de bal zonder na te denken. Reis met een sublieme pass. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Kempczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Bucerzan kopt de bal weg. Morales met een sublieme pass. Faggini verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Kempczyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:3

45e minuut.
Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski passt de bal zonder na te denken. Anfang is nu in balbezit. Anfang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runners_FC 75%, Dindin Futebol Clube 25%.
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:4

49e minuut.
Faggini geeft een lange en hoge pass. Reis speelt de bal door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kempczyński met een harde bal richting middenveld. Reis kopt de bal weg. Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Reis speelt de bal door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski passt de bal met de wreef. Anfang is nu in balbezit. Anfang draait met de bal, schiet en ... Kempczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:5

61e minuut.
Zeleník met een sublieme pass. Reis rent richting de bal. Reis passt de bal met de wreef. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Bucerzan de bal onder controle te krijgen. Reis rent richting de bal. Reis probeert naar een medespeler te passen. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis met een sublieme pass. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jaanus probeert naar een medespeler te passen. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis speelt de bal door. Daar is Inczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kempczyński met een harde bal richting middenveld. Reis rent richting de bal. Reis passt de bal in één keer door. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:6

71e minuut.
Anfang probeert de bal met de borst te controleren. Faggini met een sublieme pass. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang schiet op doel. Kempczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:7

72e minuut.
Anfang is nu in balbezit. Anfang passt de bal in één keer door. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Teixeira de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:8

75e minuut.
Słonimski passt de bal met de wreef. Reis rent richting de bal. Reis met een sublieme pass. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Kempczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:9

77e minuut.
Daar is Inczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Kempczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:10

87e minuut.
Daar is Cichacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anfang is nu in balbezit. Cichacki rent richting de bal. Anfang rent richting de bal. Anfang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Morales is nu in balbezit. Morales geeft een hoge lob. Tenani is nu in balbezit. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runners_FC 77%, Dindin Futebol Clube 23%.
Runners_FC - Dindin Futebol Clube 0:11