Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.17
  • Stadion: Dennisjf Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2738
Dennisjf Dinamo JF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Borja passt de bal zonder na te denken. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúbio rent richting de bal. Estevão is nu in balbezit. Estevão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Taddei trapt de bal weg van het doel. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Menezes zijn tegenspeler op de grond. Estevão roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Estevão kan niet meer verder spelen. Coruja komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Menezes met een sublieme pass. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão probeert naar een medespeler te passen. Rúbio rent richting de bal. Rúbio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dennisjf - Dinamo JF 1:0

16e minuut.
Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pessi de bal. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dennisjf - Dinamo JF 1:1

20e minuut.
Rúbio is nu in balbezit. Menezes is nu in balbezit. Rúbio onderschept slim de pass. Coruja rent richting de bal. Coruja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Arriaga speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Coruja is nu in balbezit. Coruja schiet op doel. Taddei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Solano onderschept slim de pass. Solano met een sublieme pass. Sales is nu in balbezit. Sales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Borja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Solano de bal. Solano passt de bal met de wreef. Rúbio heeft problemen om de bal te vangen. Rúbio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dennisjf 54%, Dinamo JF 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dennisjf - Dinamo JF 1:1

65e minuut.
Menezes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerezo rent richting de bal. Coruja begaat een overtreding. Coruja krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Solano kopt de bal weg. Prado controleert de bal met de borst. Sales rent richting de bal. Sales haalt uit met een fantastische trap. Campos bokst de bal weg.

87e minuut.
Cerezo passt de bal in één keer door. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales begaat een overtreding. Sales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dennisjf 55%, Dinamo JF 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dennisjf - Dinamo JF 1:1