Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: lindeza Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 761
lindeza Querosene F.C
defesa Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 28.3
solid Schieten adequate
solid Passen poor
good Verdedigen poor


7e minuut.
Stoisa kopt de bal weg. Barlettai probeert de bal met de borst te controleren. Sagaz is nu in balbezit. Barlettai onderschept slim de pass. Barlettai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mena probeert naar een medespeler te passen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla passt de bal zonder na te denken. Stoisa rent richting de bal. Stoisa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Ghirardelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghirardelli passt de bal met de wreef. Barlettai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlettai haalt uit met een fantastische trap. Oliveira probeert de bal aan de voet te houden. Del Piero bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Mena geeft de bal voor. Ghirardelli heeft problemen om de bal te vangen. Pimenta is nu in balbezit. Barlettai rent richting de bal. Barlettai haalt uit met een fantastische trap. Del Piero bokst de bal weg.

20e minuut.
Rissi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Montilla de bal. Montilla met een sublieme pass. Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mena speelt de bal door. Barlettai heeft problemen om de bal te vangen. Barlettai passt de bal zonder na te denken. Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ghirardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirardelli geeft een lange en hoge pass. Mena is nu in balbezit. Mena geeft een hoge lob. Stoisa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Querosene F.C 1:0

29e minuut.
Del Piero met een sublieme pass. Almeida kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maier de bal onder controle te krijgen. Mairou rent richting de bal. Mairou draait met de bal, schiet en ... Dexler bokst de bal weg. Canay onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Brocks rent richting de bal. Rissi onderschept slim de pass. Rissi passt de bal zonder na te denken. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlettai verovert de bal door een tackle van achteren. Barlettai probeert naar een medespeler te passen. Stoisa rent richting de bal. Stoisa schiet op doel. Del Piero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barlettai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlettai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mena probeert naar een medespeler te passen. Barlettai rent richting de bal. Barlettai passt de bal met de wreef. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Querosene F.C 2:0

37e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlettai onderschept slim de pass. Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa haalt uit met een fantastische trap. Del Piero probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Querosene F.C 3:0

44e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla met een sublieme pass. Stoisa is nu in balbezit. Klungelig pakt Stoisa de bal. Stoisa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Querosene F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 23%, Querosene F.C 77%.
lindeza - Querosene F.C 4:0

48e minuut.
Ghirardelli probeert naar een medespeler te passen. Barlettai rent richting de bal. Oliveira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barlettai raakt geblesseerd tijdens het duel. Barlettai legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Montilla passt de bal met de wreef. Barlettai heeft problemen om de bal te vangen. Barlettai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Querosene F.C 5:0

64e minuut.
Mairou met een sublieme pass. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa onderschept slim de pass. Stoisa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Querosene F.C 6:0

68e minuut.
Maier speelt de bal door. Mena rent richting de bal. Mena passt de bal in één keer door. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Del Piero trapt de bal weg van het doel. Montilla kopt de bal weg. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa schiet op doel. Del Piero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Graužinis rent richting de bal. Esquerdinha onderschept slim de pass. Esquerdinha met een sublieme pass. Daar is Mairou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mairou haalt uit met een fantastische trap. Dexler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Stoisa is nu in balbezit. Stoisa passt de bal in één keer door. Barlettai heeft problemen om de bal te vangen. Barlettai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Querosene F.C 7:0

85e minuut.
Del Piero trapt de bal weg. Mena kopt de bal weg. Daar is Sagaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ghirardelli geeft een lange en hoge pass. Barlettai kopt de bal weg. Stoisa rent richting de bal. Stoisa haalt uit met een fantastische trap. Del Piero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - Querosene F.C 8:0

90e minuut.
Ghirardelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plichta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 15%, Querosene F.C 85%.
lindeza - Querosene F.C 8:0