Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço Futebol Clube João Pessoa FC
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
14% Spel op eigen helft 86%
38 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 24.2
very good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Roncolho de bal onder controle te krijgen. Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk speelt de bal door. Degabriele rent richting de bal. Degabriele draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ruminkiewicz met een sublieme pass. Hálka met een sublieme pass. Andrada is nu in balbezit. Degabriele onderschept slim de pass. Degabriele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hálka heeft problemen om de bal te vangen. Degabriele is nu in balbezit. Degabriele passt de bal met de wreef. Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Siikaniemi passt de bal in één keer door. Degabriele heeft problemen om de bal te vangen. Andrada rent richting de bal. Degabriele onderschept slim de pass. Degabriele haalt uit met een fantastische trap. Poeta bokst de bal weg.

13e minuut.
Klungelig pakt Milinković de bal. Milinković met een sublieme pass. Brito rent richting de bal. Güçlütürk verovert de bal door een tackle van achteren. Güçlütürk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Roncolho rent richting de bal. Alcántara is nu in balbezit. Met opzet legt Grilo zijn tegenspeler op de grond. Grilo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Siikaniemi speelt de bal door. Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hálka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Milinković geeft een lange en hoge pass. Nonato heeft problemen om de bal te vangen. Andrada is nu in balbezit. Hálka onderschept slim de pass. Hálka haalt uit met een fantastische trap. Poeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum rent richting de bal. Degabriele onderschept slim de pass. Degabriele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - João Pessoa FC 1:0

26e minuut.
Brito kopt de bal weg. Degabriele rent richting de bal. Nonato maakt een afschuwelijke overtreding. Nonato krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Roncolho rent richting de bal. Hálka verovert de bal door een tackle van achteren. Güçlütürk probeert naar een medespeler te passen. Degabriele is nu in balbezit. Degabriele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grilo met een sublieme pass. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz passt de bal met de wreef. Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Degabriele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk verovert de bal door een tackle van achteren. Güçlütürk passt de bal zonder na te denken. Degabriele is nu in balbezit. Degabriele schiet op doel. Poeta bokst de bal weg. Klungelig pakt Andrada de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruminkiewicz neemt de hoekschop. Hálka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - João Pessoa FC 2:0

33e minuut.
Hálka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Milinković de bal. Milinković speelt de bal door. Degabriele rent richting de bal. Degabriele haalt uit met een fantastische trap. Poeta bokst de bal weg.

35e minuut.
Brum rent richting de bal. Brum geeft een lange en hoge pass. Alcántara kopt de bal weg. Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Andrada met een sublieme pass. Ruminkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nonato. Ruminkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Güçlütürk met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 14%, João Pessoa FC 86%.
Voltaço Futebol Clube - João Pessoa FC 2:0

48e minuut.
Siikaniemi speelt de bal door. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brum de bal onder controle te krijgen. Poeta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - João Pessoa FC 3:0

50e minuut.
Siikaniemi passt de bal in één keer door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Hálka onderschept slim de pass. Degabriele rent richting de bal. Degabriele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - João Pessoa FC 4:0

54e minuut.
Roncolho is nu in balbezit. Siikaniemi onderschept slim de pass. Siikaniemi geeft een hoge lob. Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Degabriele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Brum geeft een hoge lob. Alcántara heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara passt de bal in één keer door. Hálka is nu in balbezit. Hálka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Güçlütürk schiet op doel. Brum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siikaniemi geeft een lange en hoge pass. Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Degabriele schiet op doel. Poeta bokst de bal weg. Andrada verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hálka rent richting de bal. Hálka passt de bal in één keer door. Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Milinković is nu in balbezit. Milinković passt de bal in één keer door. Güçlütürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Degabriele rent richting de bal. Degabriele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Siikaniemi met een sublieme pass. Daar is Degabriele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Degabriele is nu in balbezit. Degabriele draait met de bal, schiet en ... Poeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Brum probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milinković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hálka kan de bal niet met de borst controleren. Degabriele is nu in balbezit. Degabriele passt de bal met de wreef. Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Siikaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikaniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - João Pessoa FC 5:0

84e minuut.
Siqueira is nu in balbezit. Siqueira passt de bal in één keer door. Nonato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hálka verovert de bal door een tackle van achteren. Hálka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković geeft een hoge lob. Nonato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hálka rent richting de bal. Hálka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Milinković met de inworp. Siikaniemi heeft problemen om de bal te vangen. Siikaniemi probeert naar een medespeler te passen. Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Degabriele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 14%, João Pessoa FC 86%.
Voltaço Futebol Clube - João Pessoa FC 5:0