Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.27
  • Stadion: Banzai Pipeline
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20739
Aloha Futebol Clube FLAHITS
SLATER Tactiek 442
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.6 gemiddelde waardering 51.1
average Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen very good


20e minuut.
Huruk geeft een hoge lob. Grozăvescu is nu in balbezit. Berger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grozăvescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Troska zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Kaercher de bal. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaercher onderschept slim de pass. Huruk is nu in balbezit. Huruk geeft een hoge lob. Gallazzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Zwirkowski geeft een hoge lob. Salamonas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaercher de bal. Troska is nu in balbezit. Troska schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - FLAHITS 0:1

31e minuut.
Kaczmarczyk passt de bal zonder na te denken. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera probeert naar een medespeler te passen. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Huruk geeft de bal voor. Bandera kopt de bal weg. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Troska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - FLAHITS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 66%, FLAHITS 34%.
Aloha Futebol Clube - FLAHITS 0:2

50e minuut.
Huruk is nu in balbezit. Huruk geeft de bal voor. Lenza probeert de bal met de borst te controleren. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu haalt uit met een fantastische trap. Gallazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Troska stond buitenspel. Kulpa komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kostkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostkiewicz geeft een hoge lob. Memişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Troska verovert de bal door een tackle van achteren. Troska draait met de bal, schiet en ... Gallazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llano komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kulpa geeft de bal voor. Daar is Paulada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu draait met de bal, schiet en ... Gallazzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - FLAHITS 0:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorun komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Memişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Zwirkowski is nu in balbezit. Bandera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bandera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 72%, FLAHITS 28%.
Aloha Futebol Clube - FLAHITS 0:3