Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Barreto Aloha Futebol Clube
433 Tactiek Teahupoo
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Bigus probeert naar een medespeler te passen. Vahanyan heeft problemen om de bal te vangen. Vahanyan speelt de bal door. Klungelig pakt Gucik de bal. Gucik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bâtă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberhauser met de inworp. Gucik is nu in balbezit. Gucik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Zwirkowski de bal. Bigus kopt de bal weg. Gucik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucik draait met de bal, schiet en ... Gallazzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 1:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paulada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangl is nu in balbezit. Gucik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bigus speelt de bal door. Rangl is nu in balbezit. Memişoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Memişoğlu krijgt een gele kaart. Rangl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gucik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 2:0

23e minuut.
Klungelig pakt Zwirkowski de bal. Gucik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaercher is nu in balbezit. Gucik onderschept slim de pass. Gucik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Bigus geeft de bal voor. Gucik rent richting de bal. Gucik haalt uit met een fantastische trap. Gallazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 3:0

34e minuut.
Vahanyan passt de bal in één keer door. Gucik rent richting de bal. Gucik passt de bal zonder na te denken. Rangl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangl haalt uit met een fantastische trap. Gallazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gucik verovert de bal door een tackle van achteren. Kaercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucik verovert de bal door een tackle van achteren. Rangl rent richting de bal. Rangl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dincă kopt de bal weg. Oberhauser is nu in balbezit. Oberhauser passt de bal met de wreef. Gucik rent richting de bal. Gucik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rangl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenza begaat een overtreding. Rangl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bigus neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kaercher probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

42e minuut.
Oberhauser rent richting de bal. Oberhauser passt de bal zonder na te denken. Gucik is nu in balbezit. Gucik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 31%, Aloha Futebol Clube 69%.
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 4:0

52e minuut.
Kaercher verovert de bal door een tackle van achteren. Kaercher geeft de bal voor. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaio rent richting de bal. Sampaio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Berger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberhauser met de inworp. Gucik is nu in balbezit. Gucik schiet op doel. Gallazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Taisne is nu in balbezit. Taisne geeft de bal voor. Lenza heeft problemen om de bal te vangen. Rangl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangl draait met de bal, schiet en ... Gallazzo bokst de bal weg.

68e minuut.
Rangl neemt de hoekschop. Oberhauser krijgt zijn hoofd ertegen. Gucik rent richting de bal. Gucik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl met een sublieme pass. Gucik is nu in balbezit. Gucik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 5:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vahanyan met een snelle inworp. Oberhauser rent richting de bal. Oberhauser geeft een lange en hoge pass. Rangl krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

79e minuut.
Kaercher geeft de bal voor. Inworp. Oberhauser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gucik rent richting de bal. Gucik haalt uit met een fantastische trap. Gallazzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Vahanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bălănescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 30%, Aloha Futebol Clube 70%.
Vila Barreto - Aloha Futebol Clube 5:0