Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Friuli F.C. tscfinning
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Irsch de bal. Pflock met een sublieme pass. Paulsen rent richting de bal. Erhardt onderschept slim de pass. Erhardt geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Prill bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck onderschept slim de pass. Frontzeck passt de bal zonder na te denken. Vogler is nu in balbezit. Vogler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kepler passt de bal met de wreef. Büttner rent richting de bal. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttner verovert de bal door een tackle van achteren. Büttner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Prill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hillebrand met een sublieme pass. Kepler is nu in balbezit. Kepler passt de bal in één keer door. Büttner is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hillebrand neemt de hoekschop. Gärtner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ihring speelt de bal door. Kepler rent richting de bal. Kepler passt de bal zonder na te denken. Büttner rent richting de bal. Büttner schiet op doel. Gärtner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck geeft een hoge lob. Pflock met een sublieme pass. Irsch rent richting de bal. Irsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Qualle trapt de bal weg van het doel. Pflock kopt de bal weg. Daar is Paulsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vogler is nu in balbezit. Vogler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bonan is nu in balbezit. Pflock onderschept slim de pass. Pflock speelt de bal door. Vogler rent richting de bal. Vogler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friuli F.C. 47%, tscfinning 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Friuli F.C. - tscfinning 0:0

52e minuut.
Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck met een sublieme pass. Irsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsch geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Friuli F.C. - tscfinning 1:0

55e minuut.
Frontzeck passt de bal in één keer door. Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogler onderschept slim de pass. Vogler haalt uit met een fantastische trap. Bobic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kepler met een sublieme pass. Ihring is nu in balbezit. Frontzeck met een sublieme pass. Hillebrand is nu in balbezit. Hillebrand geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fang verovert de bal door een tackle van achteren. Fang speelt de bal door. Irsch rent richting de bal. Irsch schiet op doel. Bobic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Sperber is nu in balbezit. Vogler verovert de bal door een tackle van achteren. Vogler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Prill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ihring rent richting de bal. Ihring met een sublieme pass. Vogler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogler haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bobic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Prill rent richting de bal. Prill passt de bal met de wreef. Büttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büttner draait met de bal, schiet en ... Gallersdörfer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Binder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärtner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Ihring is nu in balbezit. Elmering onderschept slim de pass. Elmering passt de bal zonder na te denken. Vogler rent richting de bal. Vogler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pflock is nu in balbezit. Gallersdörfer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pflock is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pickel met een snel genomen vrije trap. Daar is Vogler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irsch is nu in balbezit. Irsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friuli F.C. 47%, tscfinning 53%.
Friuli F.C. - tscfinning 1:0