Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV MUTLANGEN Polonia Berlin
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Palatinus met een sublieme pass. Briket bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrlich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Briket wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Briket kan niet meer verder spelen. Kronz komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Jezek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl verovert de bal door een tackle van achteren. Ganztahl geeft een lange en hoge pass. Walke rent richting de bal. Walke schiet op doel. Kalvelage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Palatinus de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV MUTLANGEN - Polonia Berlin 0:1

21e minuut.
Kahrmann passt de bal met de wreef. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl passt de bal zonder na te denken. Walke rent richting de bal. Walke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kailuweit rent richting de bal. Benz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilger rent richting de bal. Benz onderschept slim de pass. Benz draait met de bal, schiet en ... Kalvelage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV MUTLANGEN - Polonia Berlin 0:2

27e minuut.
Jezek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herrlich met de inworp. Kahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Skoumal kopt de bal weg. Ganztahl rent richting de bal. Pilger onderschept slim de pass. Benz onderschept slim de pass. Benz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV MUTLANGEN - Polonia Berlin 0:3

31e minuut.
Daar is Jauernig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benz is nu in balbezit. Benz passt de bal met de wreef. Walke rent richting de bal. Walke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV MUTLANGEN 63%, Polonia Berlin 37%.
TSV MUTLANGEN - Polonia Berlin 0:3

47e minuut.
Walke speelt de bal door. Kahrmann is nu in balbezit. Kahrmann geeft de bal voor. Daar is Ganztahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganztahl draait met de bal, schiet en ... Kalvelage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Benz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walke bereikt de bal nog maar net als eerste. Walke draait met de bal, schiet en ... Kalvelage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV MUTLANGEN - Polonia Berlin 0:4

49e minuut.
Benz speelt de bal door. Walke is nu in balbezit. Palatinus is nu in balbezit. Walke verovert de bal door een tackle van achteren. Walke draait met de bal, schiet en ... Kalvelage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walke bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Walke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV MUTLANGEN - Polonia Berlin 0:5

65e minuut.
Palatinus rent richting de bal. Palatinus passt de bal met de wreef. Ganztahl is nu in balbezit. Ganztahl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pilger de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV MUTLANGEN - Polonia Berlin 0:6

87e minuut.
Kronz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrlich met een snelle inworp. Benz controleert de bal met de borst. Benz haalt uit met een fantastische trap. Kalvelage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Herrlich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kailuweit de bal. Walke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV MUTLANGEN - Polonia Berlin 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV MUTLANGEN 73%, Polonia Berlin 27%.
TSV MUTLANGEN - Polonia Berlin 0:7