Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leviathan 24 Barcelona Hamza
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Lammens bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lammens neemt de hoekschop. Breuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Breuer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Teiwes rent richting de bal. Teiwes passt de bal met de wreef. Piesker rent richting de bal. Haarich verovert de bal door een tackle van achteren. Haarich schiet op doel. Kömig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lammens rent richting de bal. Tebben is nu in balbezit. Tebben geeft de bal voor. Jens rent richting de bal. Jens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Klungelig pakt Wolter de bal. Wolter geeft de bal voor. Tull is nu in balbezit. Gaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Gaeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nabil rent richting de bal. Nabil met een sublieme pass. Hein speelt de bal door. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Barcelona Hamza 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leviathan 24 57%, Barcelona Hamza 43%.
FC Leviathan 24 - Barcelona Hamza 1:0

49e minuut.
Liepack met een sublieme pass. Johlermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haarich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haarich krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Johlermann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teiwes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gaeta rent richting de bal. Liepack legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaeta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hein legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leviathan 24 - Barcelona Hamza 2:0

76e minuut.
Haarich rent richting de bal. Rühmekorf is nu in balbezit. Abelmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abelmann krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Hein is nu in balbezit. Fastenau verovert de bal door een tackle van achteren. Fastenau passt de bal met de wreef. Haarich is nu in balbezit. Haarich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leviathan 24 50%, Barcelona Hamza 50%.
FC Leviathan 24 - Barcelona Hamza 2:0