Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petertiwn Digital United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Kämper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kämper geeft een hoge lob. Radmeyer rent richting de bal. Nabert is nu in balbezit. Nabert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Berg is nu in balbezit. Berg passt de bal in één keer door. Pinkert probeert de bal aan de voet te houden. Langemeier rent richting de bal. Langemeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - Digital United 0:1

26e minuut.
Knöpfle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radmeyer. Knöpfle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drasch met een snel genomen vrije trap. Nabert maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Langenscheidt rent richting de bal. Langenscheidt speelt de bal door. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - Digital United 0:2

41e minuut.
Pinkert kopt de bal weg. Langemeier rent richting de bal. Langemeier speelt de bal door. Pinkert is nu in balbezit. Pinkert schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petertiwn 43%, Digital United 57%.
Petertiwn - Digital United 0:2

46e minuut.
Altvater is nu in balbezit. Altvater met een sublieme pass. Langenscheidt is nu in balbezit. Lachmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lachmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Berg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahrenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg onderschept slim de pass. Pinkert is nu in balbezit. Pinkert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nikulski passt de bal zonder na te denken. Daar is Böttger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böttger probeert naar een medespeler te passen. Langenscheidt rent richting de bal. Langenscheidt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Labuske onderschept slim de pass. Labuske passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nordmeier de bal. Nabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabert schiet op doel. Gorschlüter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Klungelig pakt Radmeyer de bal. Knöpfle is nu in balbezit. Knöpfle probeert naar een medespeler te passen. Nabert heeft problemen om de bal te vangen. Nabert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabert rent richting de bal. Lachmann rent richting de bal. Nabert is nu in balbezit. Nabert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Nikulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Labuske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langemeier. Langemeier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petertiwn 46%, Digital United 54%.
Petertiwn - Digital United 0:2