Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vergamos Fc Hermanstadt
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dohn passt de bal in één keer door. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert onderschept slim de pass. Bankert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Reinmann rent richting de bal. Reinmann speelt de bal door. Włodowski rent richting de bal. Dohn verovert de bal door een tackle van achteren. Dohn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ştefan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velber bereikt de bal nog maar net als eerste. Velber geeft een lange en hoge pass. Bankert springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Welsch rent richting de bal. Sack bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack speelt de bal door. Dohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dohn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sack passt de bal zonder na te denken. Reinmann is nu in balbezit. Reinmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dohn de bal. Dohn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bankert kopt de bal weg. Velber rent richting de bal. Velber passt de bal in één keer door. Bankert is nu in balbezit. Bankert schiet op doel. Magiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vergamos 37%, Fc Hermanstadt 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vergamos - Fc Hermanstadt 0:0

61e minuut.
Galitsky is nu in balbezit. Reinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Reinmann passt de bal met de wreef. Dohn is nu in balbezit. Dohn draait met de bal, schiet en ... Mamoli bokst de bal weg.

69e minuut.
Santamaría passt de bal in één keer door. Jewutis heeft problemen om de bal te vangen. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert haalt uit met een fantastische trap. Magiera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vergamos - Fc Hermanstadt 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vergamos 54%, Fc Hermanstadt 46%.
FC Vergamos - Fc Hermanstadt 1:0