Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TsV HeimbuchenthaI TSV 1860
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Weißgerber met een sublieme pass. Freischmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösler is nu in balbezit. Freischmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Freischmidt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Häuseler geeft de bal voor. Baelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Baelder passt de bal in één keer door. Pisarek is nu in balbezit. Pisarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Weißgerber met een sublieme pass. Altmayer is nu in balbezit. Altmayer passt de bal in één keer door. Freischmidt is nu in balbezit. Freischmidt draait met de bal, schiet en ... Fahrenbach bokst de bal weg.

28e minuut.
Rösler onderschept slim de pass. Rösler met een sublieme pass. Dahlmann is nu in balbezit. Häuseler verovert de bal door een tackle van achteren. Häuseler haalt uit met een fantastische trap. Dasberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TsV HeimbuchenthaI - TSV 1860 1:0

37e minuut.
Weißgerber geeft een lange en hoge pass. Taunus is nu in balbezit. Rösler onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lejan de bal. Lejan draait met de bal, schiet en ... Dasberg bokst de bal weg. Häuseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Häuseler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TsV HeimbuchenthaI 54%, TSV 1860 46%.
TsV HeimbuchenthaI - TSV 1860 1:0

76e minuut.
Doeltrap. Dasberg trapt de bal weg. Daar is Hachenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejan rent richting de bal. Lejan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TsV HeimbuchenthaI 43%, TSV 1860 57%.
TsV HeimbuchenthaI - TSV 1860 1:0