Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les pingouins timides F.C.H
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel passt de bal met de wreef. Cossou rent richting de bal. Cossou schiet op doel. Bollini bokst de bal weg.

10e minuut.
Pavillard rent richting de bal. Brousse rent richting de bal. Brousse geeft een hoge lob. Pavillard met een sublieme pass. Braun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lefranc met een harde bal richting middenveld. Smid bereikt de bal nog maar net als eerste. Smid speelt de bal door. Pavillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pingouins timides 41%, F.C.H 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les pingouins timides - F.C.H 0:0

49e minuut.
Duc met een snelle inworp. Jézéquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jézéquel speelt de bal door. Cossou is nu in balbezit. Cossou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lefranc geeft een hoge lob. Inworp. Thouvenel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vergnes is nu in balbezit. Vergnes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - F.C.H 1:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jézéquel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vergnes de bal. Vergnes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Cossou is nu in balbezit. Brousse onderschept slim de pass. Brousse met een sublieme pass. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Vergnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergnes passt de bal met de wreef. Cossou rent richting de bal. Cossou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bollini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Thouvenel met een snelle inworp. David is nu in balbezit. David geeft een lange en hoge pass. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pingouins timides 40%, F.C.H 60%.
Les pingouins timides - F.C.H 1:0