Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:54
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: toudoum Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1302
toudoum Racing Paris
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Zimny rent richting de bal. Jaouen verovert de bal door een tackle van achteren. Jaouen speelt de bal door. Boissier is nu in balbezit. Boissier schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Wendling bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot onderschept slim de pass. Papin rent richting de bal. Papin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Le Bihan probeert naar een medespeler te passen. Boissier rent richting de bal. Lemonnier onderschept slim de pass. Vanco verovert de bal door een tackle van achteren. Vanco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
toudoum - Racing Paris 0:1

43e minuut.
Jaouen met een sublieme pass. Klungelig pakt Goncalves de bal. Zimny is nu in balbezit. Ricard is nu in balbezit. Ricard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toudoum 61%, Racing Paris 39%.
toudoum - Racing Paris 0:1

51e minuut.
Wendling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wendling geeft een hoge lob. Zimny probeert naar een medespeler te passen. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Jacques is nu in balbezit. Jacques geeft de bal voor. Jaouen met een sublieme pass. Papin rent richting de bal. Papin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanco onderschept slim de pass. Goncalves maakt een afschuwelijke overtreding. Goncalves krijgt een gele kaart. Vanco raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Batmale neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ortéga is nu in balbezit. Lemonnier onderschept slim de pass. Lemonnier met een sublieme pass. Papin is nu in balbezit. Papin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goncalves raakt geblesseerd tijdens het duel. Goncalves zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wendling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard rent richting de bal. Talbot onderschept slim de pass. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Boissier verovert de bal door een tackle van achteren. Boissier passt de bal met de wreef. Brouard heeft problemen om de bal te vangen. Vanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toudoum - Racing Paris 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toudoum 48%, Racing Paris 52%.
toudoum - Racing Paris 0:2