Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Olympique Lyonnais Olympique de Pantin
1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 19.4
very good Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Çanakkalelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Bodó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodó geeft een lange en hoge pass. Gomès probeert de bal aan de voet te houden. Kubáň geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Batata met een snelle inworp. Kubáň kan de bal niet met de borst controleren. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubáň verovert de bal door een tackle van achteren. Kubáň geeft een hoge lob. Alonso bokst de bal weg.

11e minuut.
Dastarac rent richting de bal. Kubáň verovert de bal door een tackle van achteren. Kubáň speelt de bal door. Klungelig pakt Raposo de bal. Raposo haalt uit met een fantastische trap. Alonso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Alonso trapt de bal weg van het doel. Kubáň kopt de bal weg. Daar is Raposo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raposo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 1:0

18e minuut.
Kubáň geeft een hoge lob. Bodó kopt de bal weg. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 2:0

29e minuut.
Bodó probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raposo de bal. Bernard begaat een overtreding. Raposo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wojnarowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alonso met een harde bal richting middenveld. Batata kopt de bal weg. Kubáň geeft een lange en hoge pass. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso bokst de bal weg. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 3:0

32e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Bodó probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kubáň probeert naar een medespeler te passen. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kubáň kopt de bal weg. Raposo is nu in balbezit. Dastarac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dastarac naar de kleedkamers voor een vroege douche. Raposo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubáň zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 4:0

37e minuut.
Kubáň controleert de bal met de borst. Kubáň passt de bal in één keer door. Chenu heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Alonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Bernard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bodó met een snelle inworp. Onciu rent richting de bal. Onciu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Batata rent richting de bal. Batata passt de bal zonder na te denken. Rossi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raposo is nu in balbezit. Wojnarowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 5:0

41e minuut.
Hédiart passt de bal zonder na te denken. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chenu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bodó zal de hoekschop nemen. Raposo geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 6:0

45e minuut.
Chenu met een sublieme pass. Raposo heeft problemen om de bal te vangen. Raposo speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alonso probeert wanhopig de bal te grijpen. Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Olympique Lyonnais 21%, Olympique de Pantin 79%.
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 7:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubáň geeft een hoge lob. Wojnarowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rossi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chenu controleert de bal met de borst. Raposo rent richting de bal. Raposo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 8:0

54e minuut.
Hédiart met een sublieme pass. Champagne rent richting de bal. Raposo is nu in balbezit. Raposo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 9:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batata met de inworp. Kubáň geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski speelt de bal door. Raposo is nu in balbezit. Raposo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 10:0

66e minuut.
Hédiart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarias onderschept slim de pass. Gandarias geeft een lange en hoge pass. Raposo is nu in balbezit. Raposo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 11:0

71e minuut.
Gomès bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomès probeert naar een medespeler te passen. Kubáň probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raposo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raposo schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Ollivier rent richting de bal. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu passt de bal in één keer door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 12:0

75e minuut.
Rossi geeft een hoge lob. Gandarias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarias geeft een hoge lob. Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Batata rent richting de bal. Kubáň geeft een lange en hoge pass. Bodó kopt de bal weg. Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposo haalt uit met een fantastische trap. Alonso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ollivier onderschept slim de pass. Ollivier geeft een hoge lob. Bodó kopt de bal weg. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onciu met een sublieme pass. Raposo rent richting de bal. Raposo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Olympique Lyonnais 21%, Olympique de Pantin 79%.
The Olympique Lyonnais - Olympique de Pantin 13:0