Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: Gobbo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3400
Gobbo GI@NTEAM
4-4-2 quadrato Tactiek 433
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 54.7
average Schieten outstanding
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Feitosa is nu in balbezit. Feitosa geeft een lange en hoge pass. Seragnoli heeft problemen om de bal te vangen. Bosco probeert naar een medespeler te passen. Łobodziński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Parobczy geeft de bal voor. Buvik kopt de bal weg. Bonelli is nu in balbezit. Bonelli geeft de bal voor. Buvik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:1

14e minuut.
Parobczy passt de bal in één keer door. Daar is Buvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buvik passt de bal in één keer door. Bonelli is nu in balbezit. Bonelli schiet op doel. Bertinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik onderschept slim de pass. Bonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:2

21e minuut.
Avagianos probeert naar een medespeler te passen. Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz passt de bal met de wreef. Buvik is nu in balbezit. Buvik draait met de bal, schiet en ... Bertinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Feitosa heeft problemen om de bal te vangen. Abbattista bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa verovert de bal door een tackle van achteren. Feitosa haalt uit met een fantastische trap. Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:3

22e minuut.
Vannucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannucci passt de bal met de wreef. Abbattista bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik haalt uit met een fantastische trap. Bertinato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:4

26e minuut.
Bonelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonelli de bal. Bonelli geeft een lange en hoge pass. Feitosa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Łobodziński passt de bal in één keer door. Abbattista bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik onderschept slim de pass. Buvik haalt uit met een fantastische trap. Bertinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:5

38e minuut.
Daar is López de Lerma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonelli rent richting de bal. Bonelli haalt uit met een fantastische trap. Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:6

43e minuut.
Parobczy onderschept slim de pass. Parobczy probeert naar een medespeler te passen. Seragnoli is nu in balbezit. Buvik onderschept slim de pass. Buvik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gobbo 73%, GI@NTEAM 27%.
Gobbo - GI@NTEAM 0:6

50e minuut.
Valdsoo met een sublieme pass. Bonelli heeft problemen om de bal te vangen. Bonelli passt de bal zonder na te denken. Buvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:7

54e minuut.
Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonelli met een snelle inworp. Mankiewicz speelt de bal door. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:8

55e minuut.
Mankiewicz kopt de bal weg. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli geeft een hoge lob. Kutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutka geeft de bal voor. Muscò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muscò met een sublieme pass. Buvik kopt de bal weg. Bonelli heeft problemen om de bal te vangen. Bonelli draait met de bal, schiet en ... Bertinato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bonelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:9

68e minuut.
Bonelli is nu in balbezit. Bonelli passt de bal zonder na te denken. Buvik is nu in balbezit. Buvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:10

70e minuut.
Łobodziński speelt de bal door. Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Buvik is nu in balbezit. Buvik draait met de bal, schiet en ... Bertinato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:11

78e minuut.
Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bonelli heeft problemen om de bal te vangen. Bonelli geeft een lange en hoge pass. Feitosa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ptačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptačovský geeft een hoge lob. Bonelli is nu in balbezit. Bonelli haalt uit met een fantastische trap. Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:12

80e minuut.
Bonelli passt de bal zonder na te denken. Buvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik heeft problemen om de bal te vangen. Buvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - GI@NTEAM 0:13

88e minuut.
Abbattista geeft de bal voor. Parobczy kopt de bal weg. Łobodziński is nu in balbezit. Łobodziński geeft de bal voor. Buvik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gobbo 64%, GI@NTEAM 36%.
Gobbo - GI@NTEAM 0:13