Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onda Verde KFC Libiola 1893
tre Tactiek Edo3
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 61.1
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo onderschept slim de pass. Sanzo speelt de bal door. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap. Szép kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kaczmarski speelt de bal door. Mahoney rent richting de bal. Mahoney passt de bal in één keer door. Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz schiet op doel. Aglieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lubrani onderschept slim de pass. Lubrani geeft een lange en hoge pass. Daushvili is nu in balbezit. Bakkegaard verovert de bal door een tackle van achteren. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... Szép verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Chorekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Chorekyan probeert naar een medespeler te passen. Kubsch probeert naar een medespeler te passen. Sanzo rent richting de bal. Sanzo schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Cioffi de bal onder controle te krijgen. Cioffi passt de bal met de wreef. Bakkegaard met een sublieme pass. Sanzo is nu in balbezit. Sanzo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onda Verde 41%, KFC Libiola 1893 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Onda Verde - KFC Libiola 1893 0:0

56e minuut.
Janecký is nu in balbezit. Janecký met een sublieme pass. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap. Aglieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onda Verde - KFC Libiola 1893 0:1

66e minuut.
Filipek passt de bal met de wreef. Grzywacz is nu in balbezit. Mansueto begaat een overtreding. Mansueto krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Janecký geeft een hoge lob. Kaczmarski kopt de bal weg. Riva is nu in balbezit. Mahoney verovert de bal door een tackle van achteren. Mahoney haalt uit met een fantastische trap. Aglieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onda Verde - KFC Libiola 1893 0:2

75e minuut.
Cioffi probeert naar een medespeler te passen. Kubsch is nu in balbezit. Kubsch geeft een hoge lob. Cioffi is nu in balbezit. Cioffi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Filipek rent richting de bal. Filipek passt de bal met de wreef. Riva rent richting de bal. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Onda Verde - KFC Libiola 1893 0:3

80e minuut.
Bakkegaard probeert naar een medespeler te passen. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo passt de bal zonder na te denken. Cioffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sanzo is nu in balbezit. Muide begaat een overtreding. Sanzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubsch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bakkegaard krijgt zijn hoofd ertegen. Szép werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sanzo onderschept slim de pass. Sanzo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mazolinha de bal. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onda Verde - KFC Libiola 1893 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onda Verde 46%, KFC Libiola 1893 54%.
Onda Verde - KFC Libiola 1893 1:3