Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generale Vaccaro Mandraccio
gagliardi 5am Tactiek Mandro884
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 58.6
formidable Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Krych probeert naar een medespeler te passen. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski met een sublieme pass. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cirrincione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mastrorocco rent richting de bal. Mastrorocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Mandraccio 1:0

13e minuut.
Siekiera speelt de bal door. Quick bereikt de bal nog maar net als eerste. Quick geeft een hoge lob. Matijašević rent richting de bal. Matijašević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Exadachtylos kopt de bal weg. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski passt de bal in één keer door. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Mastrorocco is nu in balbezit. Guša geeft een lange en hoge pass. Jordan kopt de bal weg. Krych is nu in balbezit. Krych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Mandraccio 2:0

34e minuut.
Ceka geeft een hoge lob. Redondo kopt de bal weg. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych geeft een hoge lob. Jordan krijgt zijn hoofd ertegen. Cirrincione bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 48%, Mandraccio 52%.
Generale Vaccaro - Mandraccio 2:0

59e minuut.
Quick speelt de bal door. Matijašević is nu in balbezit. Rivière rent richting de bal. Stankov is nu in balbezit. Stankov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Piekański speelt de bal door. Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal in één keer door. Krych is nu in balbezit. Krych geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ceka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Mandraccio 3:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quick met een snelle inworp. Rivière geeft de bal voor. Matijašević rent richting de bal. Matijašević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - Mandraccio 3:1

71e minuut.
Hielkamp probeert naar een medespeler te passen. Mogiełka rent richting de bal. Mogiełka geeft een lange en hoge pass. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mogiełka probeert de bal met de borst te controleren. Stankov is nu in balbezit. Mogiełka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mogiełka krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Quick passt de bal in één keer door. Siekiera is nu in balbezit. Exadachtylos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Exadachtylos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 50%, Mandraccio 50%.
Generale Vaccaro - Mandraccio 3:1