Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sestri Ponente fc F.C. PADULA
Subbuteo ref.d Tactiek 532-off
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
26 gemiddelde waardering 57
weak Schieten incredible
weak Passen solid
poor Verdedigen very good


8e minuut.
Randolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Randolini passt de bal in één keer door. Baro is nu in balbezit. Baro schiet op doel. Gaddo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:1

14e minuut.
Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro geeft de bal voor. Koltsis geeft een lange en hoge pass. Baro rent richting de bal. Baro schiet op doel. Gaddo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nicoletti is nu in balbezit. Koltsis onderschept slim de pass. Koltsis met een sublieme pass. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Liandro kopt de bal weg. Daar is Nicoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:2

25e minuut.
Corscadden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liandro de bal. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro geeft de bal voor. Guerresco heeft problemen om de bal te vangen. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Varricchio rent richting de bal. Bettiga onderschept slim de pass. Bettiga speelt de bal door. Baro rent richting de bal. Baro schiet op doel. Gaddo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gaido geeft een lange en hoge pass. Nicoletti probeert de bal aan de voet te houden. Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Baro is nu in balbezit. Baro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gaido bereikt de bal nog maar net als eerste. Damari onderschept slim de pass. Damari speelt de bal door. Klungelig pakt Baro de bal. Baro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gaddo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:3

37e minuut.
Sukbuni geeft een lange en hoge pass. Gaido rent richting de bal. Baro rent richting de bal. Baro draait met de bal, schiet en ... Barbonetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaddo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaddo met een sublieme pass. Bettiga kopt de bal weg. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Barbonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbonetti geeft de bal voor. Baro rent richting de bal. Baro schiet op doel. Gaddo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:4

41e minuut.
Calhamar probeert naar een medespeler te passen. Bettiga rent richting de bal. Bettiga passt de bal met de wreef. Baro is nu in balbezit. Baro draait met de bal, schiet en ... Gaddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 80%, F.C. PADULA 20%.
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:4

48e minuut.
Koltsis onderschept slim de pass. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni geeft een lange en hoge pass. Baro is nu in balbezit. Baro haalt uit met een fantastische trap. Gaddo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:5

52e minuut.
Klungelig pakt Baro de bal. Randolini is nu in balbezit. Baro onderschept slim de pass. Baro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:6

55e minuut.
Bettiga geeft een hoge lob. Guerresco kopt de bal weg. Daar is Randolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baro is nu in balbezit. Baro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sukbuni zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Gaddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sukbuni zal de hoekschop nemen. Baro krijgt zijn hoofd ertegen. Gaddo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:7

63e minuut.
Barbonetti kopt de bal weg. Inworp. Bettiga met de inworp. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro geeft een hoge lob. Gaddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Gaddo trapt de bal weg van het doel. Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Bettiga rent richting de bal. Corscadden is nu in balbezit. Corscadden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Corscadden geeft een hoge lob. Bettiga rent richting de bal. Baro is nu in balbezit. Baro passt de bal met de wreef. Corscadden geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:8

74e minuut.
Corscadden met een sublieme pass. Baro rent richting de bal. Baro passt de bal in één keer door. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:9

78e minuut.
Bettiga verovert de bal door een tackle van achteren. Bettiga passt de bal zonder na te denken. Baro rent richting de bal. Baro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:10

83e minuut.
Calhamar geeft een lange en hoge pass. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro passt de bal met de wreef. Corscadden heeft problemen om de bal te vangen. Corscadden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Baro rent richting de bal. Randolini is nu in balbezit. Baro verovert de bal door een tackle van achteren. Baro draait met de bal, schiet en ... Gaddo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:11

90e minuut.
Guerresco geeft een hoge lob. Inworp. Sukbuni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koltsis rent richting de bal. Koltsis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 77%, F.C. PADULA 23%.
Sestri Ponente fc - F.C. PADULA 0:11