Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S.Prospianese US Massese 1919
Normal Tactiek salva 2
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Nierychlewski geeft een hoge lob. Potasiński kopt de bal weg. Chárry rent richting de bal. Ascione verovert de bal door een tackle van achteren. Ascione draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jóna geeft een hoge lob. Ascione maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Chárry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potasiński is nu in balbezit. Potasiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jóna met een snelle inworp. Malerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malerbi geeft de bal voor. Potasiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Jóna de bal onder controle te krijgen. Ginelli probeert naar een medespeler te passen. Klingier geeft een hoge lob. Potasiński is nu in balbezit. Potasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Appiani passt de bal zonder na te denken. Belluscio is nu in balbezit. Belluscio passt de bal zonder na te denken. Ginelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Malerbi de bal. Jóna geeft een lange en hoge pass. Ascione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascione draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Sepsey met een sublieme pass. Malerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malerbi met een sublieme pass. Ascione heeft problemen om de bal te vangen. Ascione schiet op doel. Vărsatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

33e minuut.
Malerbi met een sublieme pass. Jóna geeft de bal voor. Potasiński kopt de bal weg. Ascione is nu in balbezit. Ascione draait met de bal, schiet en ... Vărsatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Prospianese 62%, US Massese 1919 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.S.Prospianese - US Massese 1919 0:0

67e minuut.
Jóna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malerbi geeft een lange en hoge pass. Daar is Centoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascione haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Potasiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Franzke onderschept slim de pass. Jóna geeft een hoge lob. Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Potasiński haalt uit met een fantastische trap. Vărsatu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Brocador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginelli begaat een overtreding. Ginelli krijgt een gele kaart. Jóna raakt geblesseerd tijdens het duel. Jóna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Potasiński probeert de bal met de borst te controleren. Potasiński draait met de bal, schiet en ... Vărsatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Prospianese - US Massese 1919 0:1

80e minuut.
Bossaert passt de bal in één keer door. Belluscio rent richting de bal. Belluscio probeert naar een medespeler te passen. Ginelli rent richting de bal. Ginelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Prospianese 58%, US Massese 1919 42%.
U.S.Prospianese - US Massese 1919 0:1