Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo *_ANTARES_*
Cesare Prandelli Tactiek 4-1-2-1-2 est
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Nazario probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saltaformaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorinelli begaat een overtreding. Fiorinelli krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Fierer geeft een hoge lob. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Miklos is nu in balbezit. Miklos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Petronio is nu in balbezit. Petronio geeft de bal voor. Deaconescu kopt de bal weg. Petronio is nu in balbezit. Petronio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pojani rent richting de bal. Pojani geeft een hoge lob. Ruggiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronio verovert de bal door een tackle van achteren. Petronio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 46%, *_ANTARES_* 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcollo Ma Non Mollo - *_ANTARES_* 0:0

47e minuut.
Saltaformaggio kan de bal niet met de borst controleren. Pilszak is nu in balbezit. Fiorinelli probeert naar een medespeler te passen. Petronio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronio haalt uit met een fantastische trap. Bacelar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli geeft een hoge lob. Pertini heeft problemen om de bal te vangen. Petronio rent richting de bal. Petronio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - *_ANTARES_* 1:0

62e minuut.
Mina rent richting de bal. Mina geeft een lange en hoge pass. Bordello heeft problemen om de bal te vangen. Becchero rent richting de bal. Becchero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fiorinelli geeft een hoge lob. Ruggiu verovert de bal door een tackle van achteren. Petronio is nu in balbezit. Petronio geeft de bal voor. Deaconescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Deaconescu passt de bal in één keer door. Petronio is nu in balbezit. Petronio passt de bal in één keer door. Daar is Miklos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos schiet op doel. Bacelar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Nazario is nu in balbezit. Nazario geeft de bal voor. Saltaformaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcollo Ma Non Mollo - *_ANTARES_* 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 40%, *_ANTARES_* 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcollo Ma Non Mollo - *_ANTARES_* 1:1