Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marteam Adelante Palermo
Air Force 3 Tactiek xrs-1PS-ul
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.9 gemiddelde waardering 63.4
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Berlingieri passt de bal zonder na te denken. Durok rent richting de bal. Durok passt de bal in één keer door. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Adelante Palermo 0:1

14e minuut.
Berlingieri is nu in balbezit. Berlingieri passt de bal in één keer door. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Kojić is nu in balbezit. Kojić passt de bal met de wreef. Berlingieri met een sublieme pass. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice schiet op doel. Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

32e minuut.
Kojić rent richting de bal. Kojić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Durok de bal. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Adelante Palermo 0:2

39e minuut.
Berlingieri speelt de bal door. Daar is Lamatrice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mincă krijgt een gele kaart. Lamatrice is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valeriano neemt de penalty, wat een uithaal! Oláh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Adelante Palermo 0:3

41e minuut.
Berlingieri passt de bal zonder na te denken. Kojić rent richting de bal. Kojić met een sublieme pass. Durok is nu in balbezit. Durok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lamatrice de bal. Lamatrice schiet op doel. Oláh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuunainen met de inworp. Gugu probeert de bal met de borst te controleren. Gugu geeft de bal voor. Mincă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Inworp. Mincă met een snelle inworp. Gugu rent richting de bal. Gugu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 59%, Adelante Palermo 41%.
Real Marteam - Adelante Palermo 0:3

47e minuut.
Fechner verovert de bal door een tackle van achteren. Kojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojić passt de bal zonder na te denken. Berlingieri is nu in balbezit. Berlingieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tsatalbasidis met een snelle inworp. Atasoylu speelt de bal door. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen geeft de bal voor. Pagno krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Valeriano kopt de bal weg. Murawa heeft problemen om de bal te vangen. Tsatalbasidis rent richting de bal. Durok onderschept slim de pass. Durok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durok is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berlingieri zal de hoekschop nemen. Valeriano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo geeft een hoge lob. Pagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Delgado rent richting de bal. Tuunainen geeft de bal voor. Daar is Mincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincă schiet op doel. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gugu onderschept slim de pass. Gugu passt de bal zonder na te denken. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen geeft een hoge lob. Pagno springt en kopt de bal. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Figueroa de bal onder controle te krijgen. Pagno is nu in balbezit. Figueroa onderschept slim de pass. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen verovert de bal door een tackle van achteren. Tuunainen passt de bal zonder na te denken. Angulo rent richting de bal. Angulo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tiapushkin rent richting de bal. Pagno is nu in balbezit. Tiapushkin begaat een overtreding. Pagno raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gugu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Fechner speelt de bal door. Valeriano met een sublieme pass. Berlingieri speelt de bal door. Durok rent richting de bal. Durok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kojić geeft de bal voor. Valeriano is nu in balbezit. Mincă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mincă krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Valeriano raakt geblesseerd tijdens het duel. Valeriano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oláh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 47%, Adelante Palermo 53%.
Real Marteam - Adelante Palermo 0:3