Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: MXMLXIX STADIUM
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23510
spiderNINESIXTYNINE 1.FC Skorpios
goleada bis Tactiek 532
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
64.3 gemiddelde waardering 57.3
outstanding Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Dangles onderschept slim de pass. Burlikowski is nu in balbezit. Casagrande legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casagrande krijgt een gele kaart. Burlikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dangles legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Taşlı passt de bal in één keer door. Noworyta rent richting de bal. Noworyta passt de bal met de wreef. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ivešić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taşlı met de inworp. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - 1.FC Skorpios 1:0

8e minuut.
Ludwiczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwiczak geeft de bal voor. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig rent richting de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
van Nieuwkercke met de inworp. Dobroděj met een sublieme pass. Aragona is nu in balbezit. Aragona schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ocando de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ludwiczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwiczak passt de bal in één keer door. Bättig is nu in balbezit. Bättig draait met de bal, schiet en ... Ivešić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dangles rent richting de bal. Paal! Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - 1.FC Skorpios 2:0

26e minuut.
Jakimowicz met een harde bal richting middenveld. Taşlı speelt de bal door. Noworyta met een sublieme pass. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak geeft de bal voor. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski geeft een hoge lob. Bättig maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakimowicz bokst de bal weg.

36e minuut.
Tebeşirci kopt de bal weg. Ocando geeft de bal voor. Dangles kopt de bal weg. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dangles controleert de bal met de borst. Dangles passt de bal in één keer door. Bättig is nu in balbezit. Bättig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - 1.FC Skorpios 3:0

42e minuut.
Dangles is nu in balbezit. Dangles speelt de bal door. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski schiet op doel. Jakimowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - 1.FC Skorpios 4:0

43e minuut.
Naundorf onderschept slim de pass. Ocando onderschept slim de pass. Ocando met een sublieme pass. Bättig rent richting de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Taşlı passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta passt de bal zonder na te denken. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spiderNINESIXTYNINE 31%, 1.FC Skorpios 69%.
spiderNINESIXTYNINE - 1.FC Skorpios 4:0

46e minuut.
Emődi komt het veld opgelopen. Wergeland komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mumtazi geeft een hoge lob. Bättig kopt de bal weg. Klungelig pakt Uhlig de bal. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig rent richting de bal. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig rent richting de bal. Bättig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles draait met de bal, schiet en ... Jakimowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - 1.FC Skorpios 5:0

56e minuut.
Taşlı met een sublieme pass. Hayrikyan probeert naar een medespeler te passen. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig draait met de bal, schiet en ... Ivešić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hayrikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noworyta kopt de bal weg. Daar is Bättig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski draait met de bal, schiet en ... Jakimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Colón geeft de bal voor. Emődi speelt de bal door. Klungelig pakt Tebeşirci de bal. Tebeşirci geeft de bal voor. Aragona maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tebeşirci rent richting de bal. Tebeşirci passt de bal met de wreef. Hayrikyan speelt de bal door. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ludwiczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwiczak geeft een hoge lob. Hayrikyan kopt de bal weg. Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz bokst de bal weg.

82e minuut.
Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles onderschept slim de pass. Hayrikyan met een sublieme pass. Daar is Bättig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - 1.FC Skorpios 6:0

86e minuut.
Ocando kopt de bal weg. Inworp. Wergeland met een snelle inworp. Tebeşirci is nu in balbezit. Tebeşirci geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spiderNINESIXTYNINE 53%, 1.FC Skorpios 47%.
spiderNINESIXTYNINE - 1.FC Skorpios 6:0