Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herta Vernello ASD Montesardo
4-3-3 Tactiek 4132 torneo
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Mastromarino geeft een hoge lob. De Meza is nu in balbezit. Tender legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tender krijgt een gele kaart. De Meza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Engel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ziegler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski passt de bal in één keer door. Bok probeert naar een medespeler te passen. Grabowski heeft problemen om de bal te vangen. Grabowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Naliato probeert naar een medespeler te passen. Haluška is nu in balbezit. Haluška geeft de bal voor. Bordakiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Jerlicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Adams onderschept slim de pass. Adams geeft een lange en hoge pass. Mastromarino rent richting de bal. Mastromarino haalt uit met een fantastische trap. Ziegler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Montesardo 1:0

30e minuut.
Olivera probeert de bal aan de voet te houden. Koprivarov met een sublieme pass. Adams met een sublieme pass. De Meza is nu in balbezit. De Meza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bok passt de bal zonder na te denken. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski rent richting de bal. Grabowski schiet op doel. Jerlicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Herta Vernello ASD - Montesardo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 52%, Montesardo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Herta Vernello ASD - Montesardo 1:1

47e minuut.
Buscan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mastromarino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weisshaar rent richting de bal. Weisshaar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Haluška bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolos passt de bal zonder na te denken. Grabowski is nu in balbezit. Grabowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hennessey geeft een hoge lob. Grabowski rent richting de bal. Met opzet legt Koprivarov zijn tegenspeler op de grond. Koprivarov krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Dueñas Rodríguez geeft de bal voor. Grabowski kopt de bal weg. Zora controleert de bal met de borst. Haluška is nu in balbezit. Haluška haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De Meza is nu in balbezit. De Meza heeft problemen om de bal te vangen. De Meza passt de bal in één keer door. Engel rent richting de bal. Engel haalt uit met een fantastische trap. Ziegler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Adams probeert naar een medespeler te passen. Daar is Weisshaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weisshaar geeft een lange en hoge pass. De Meza is nu in balbezit. De Meza geeft de bal voor. Ziegler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Hennessey is nu in balbezit. Hennessey passt de bal zonder na te denken. Bok probeert naar een medespeler te passen. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Mastromarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastromarino passt de bal zonder na te denken. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel schiet op doel. Ziegler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Montesardo 2:1

89e minuut.
De Meza passt de bal met de wreef. Mastromarino is nu in balbezit. Mastromarino passt de bal zonder na te denken. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 52%, Montesardo 48%.
Herta Vernello ASD - Montesardo 2:1