Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: Pri-Pri Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2700
Pri-Pri TORINO1906
luca 343 Tactiek tito 4312
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
54.8 gemiddelde waardering 40
formidable Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Quang Hữu verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hữu met een sublieme pass. Galikowski rent richting de bal. Tyszkiewicz onderschept slim de pass. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - TORINO1906 1:0

8e minuut.
Quang Hữu heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hữu met een sublieme pass. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rondine zal de hoekschop nemen. Pâslariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gellera geeft de bal voor. Console controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Romeo Moreno neemt vlug de vrije trap. Simashko rent richting de bal. Simashko draait met de bal, schiet en ... Chiniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Opaliński rent richting de bal. Opaliński passt de bal in één keer door. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chiniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - TORINO1906 2:0

14e minuut.
Labbate is nu in balbezit. Simashko onderschept slim de pass. Simashko speelt de bal door. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Chiniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gellera geeft een lange en hoge pass. Decauwere kopt de bal weg. Gellera kan de bal niet met de borst controleren. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cappola kopt de bal weg. Console probeert de bal aan de voet te houden. Romeo Moreno is nu in balbezit. Console verovert de bal door een tackle van achteren. Console haalt uit met een fantastische trap. Pâslariu bokst de bal weg. Klungelig pakt Barbon de bal. Console rent richting de bal. Console draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - TORINO1906 2:1

22e minuut.
Pâslariu probeert naar een medespeler te passen. Rębacz kopt de bal weg. Simashko kan de bal niet met de borst controleren. Simashko draait met de bal, schiet en ... Chiniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Quang Hữu geeft de bal voor. Simashko is nu in balbezit. Simashko passt de bal zonder na te denken. Tyszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chiniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Barbon passt de bal met de wreef. Simashko is nu in balbezit. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko verovert de bal door een tackle van achteren. Simashko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Simashko is nu in balbezit. Simashko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 42%, TORINO1906 58%.
Pri-Pri - TORINO1906 2:1

52e minuut.
Pâslariu trapt de bal weg van het doel. Rębacz kopt de bal weg. Cintra heeft problemen om de bal te vangen. Simashko rent richting de bal. Simashko draait met de bal, schiet en ... Chiniewicz bokst de bal weg.

60e minuut.
Avogari is nu in balbezit. Simashko verovert de bal door een tackle van achteren. Simashko met een sublieme pass. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Gellera onderschept slim de pass. Gellera geeft de bal voor. Rondine is nu in balbezit. Rondine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pri-Pri - TORINO1906 2:2

62e minuut.
Wałęsa komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Console controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szücs komt het veld opgelopen. Break Point maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Simashko is nu in balbezit. Simashko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Opaliński met een sublieme pass. Tyszkiewicz rent richting de bal. Simashko rent richting de bal. Simashko schiet op doel. Chiniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zingarello is nu in balbezit. Zingarello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szücs is nu in balbezit. Szücs passt de bal in één keer door. Simashko rent richting de bal. Simashko schiet op doel. Chiniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Labbate verovert de bal door een tackle van achteren. Labbate geeft de bal voor. Opaliński is nu in balbezit. Cappola verovert de bal door een tackle van achteren. Cappola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Romeo Moreno geeft de bal voor. Avogari heeft problemen om de bal te vangen. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - TORINO1906 3:2

89e minuut.
Chiniewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wałęsa met een snelle inworp. Simashko heeft problemen om de bal te vangen. Simashko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 39%, TORINO1906 61%.
Pri-Pri - TORINO1906 3:2