Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colata Pisana Orange Town
Ora basta Tactiek My 442 up
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 56.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Nisawi is nu in balbezit. Mövlüyarov rent richting de bal. Fazi begaat een overtreding. Fazi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mövlüyarov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sammartano. Mövlüyarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mövlüyarov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Parmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parmas probeert naar een medespeler te passen. Marulli is nu in balbezit. Marulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nisawi passt de bal zonder na te denken. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso begaat een overtreding. Alonso krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Yücel de bal. Sammartano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alonso de bal. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colata Pisana 47%, Orange Town 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colata Pisana - Orange Town 0:0

46e minuut.
Cranson komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranson rent richting de bal. Cranson geeft een lange en hoge pass. Daar is Nisawi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. Didier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Shuangxi met een snelle inworp. Larraín geeft een lange en hoge pass. Véliz rent richting de bal. Véliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - Orange Town 0:1

61e minuut.
Burda kopt de bal weg. Daar is Chavalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavalas onderschept slim de pass. Chavalas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chavalas is nu in balbezit. Chavalas haalt uit met een fantastische trap. Karacabey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fazi is nu in balbezit. Fazi passt de bal zonder na te denken. Véliz is nu in balbezit. Véliz draait met de bal, schiet en ... Karacabey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - Orange Town 0:2

85e minuut.
Alonso geeft de bal voor. Inworp. Fazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marulli rent richting de bal. Marulli haalt uit met een fantastische trap. Didier bokst de bal weg.

87e minuut.
Cranson is nu in balbezit. Villalba rent richting de bal. Villalba geeft de bal voor. Chavalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavalas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba geeft een hoge lob. Véliz kopt de bal weg. Véliz is nu in balbezit. Véliz draait met de bal, schiet en ... Karacabey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colata Pisana 55%, Orange Town 45%.
Colata Pisana - Orange Town 0:2