Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: Rosk UTD Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17188
Rosk UTD Cin Cin United
lluk Tactiek CinCin532v1
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Enqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Enqvist geeft een hoge lob. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Yinghua rent richting de bal. Yinghua geeft een hoge lob. Daar is Enqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor verovert de bal door een tackle van achteren. Fedor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tax geeft een lange en hoge pass. Matulewicz geeft een hoge lob. Winkler kopt de bal weg. Aguirre rent richting de bal. Aguirre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pena passt de bal in één keer door. Aslan is nu in balbezit. Aslan speelt de bal door. Fedor rent richting de bal. Fedor schiet op doel. Melpi bokst de bal weg.

14e minuut.
Aslan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erdeši. Aslan raakt geblesseerd tijdens het duel. Fedor met een snel genomen vrije trap. Pena maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viinapuu speelt de bal door. Matulewicz rent richting de bal. Pena onderschept slim de pass. Pena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - Cin Cin United 0:1

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Melpi niet meer kan verder spelen. Zumbo komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Viinapuu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yinghua begaat een overtreding. Yinghua krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Winkler passt de bal met de wreef. Tax geeft een lange en hoge pass. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor geeft een lange en hoge pass. Pena krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fedor onderschept slim de pass. Fedor passt de bal met de wreef. Pena rent richting de bal. Pena schiet op doel. Zumbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Basterretxea onderschept slim de pass. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena probeert naar een medespeler te passen. Yinghua geeft een lange en hoge pass. Fedor springt en kopt de bal. Zumbo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosk UTD 61%, Cin Cin United 39%.
Rosk UTD - Cin Cin United 0:1

66e minuut.
Yinghua is nu in balbezit. Yinghua geeft de bal voor. Fedor rent richting de bal. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Erdeši probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zumbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Mein bereikt de bal nog maar net als eerste. Mein passt de bal in één keer door. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosk UTD - Cin Cin United 1:1

77e minuut.
Kindera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindera passt de bal in één keer door. Mein probeert naar een medespeler te passen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosk UTD 42%, Cin Cin United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosk UTD - Cin Cin United 1:1