Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BorgoRossa La Mia Squadra
mmmmmmmmm Tactiek Ala D Centr 3
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 58.4
adequate Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreira met de inworp. Salacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ngọc Thọ de bal. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bałaban. Ferreira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salacz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tosik kopt de bal weg. Klungelig pakt Szweda de bal. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Sildnik geeft een hoge lob. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - La Mia Squadra 1:0

34e minuut.
Salacz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beuzebú de bal. Colomba rent richting de bal. Colomba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BorgoRossa - La Mia Squadra 1:1

36e minuut.
Ngọc Thọ passt de bal met de wreef. Tosik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coentrão. Tosik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Tosik passt de bal in één keer door. Salacz rent richting de bal. Salacz passt de bal met de wreef. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BorgoRossa 74%, La Mia Squadra 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BorgoRossa - La Mia Squadra 1:1

46e minuut.
Mphela komt het veld opgelopen. Siragusa komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Szweda rent richting de bal. Szweda passt de bal in één keer door. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu schiet op doel. Hasaničević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BorgoRossa - La Mia Squadra 2:1

54e minuut.
Ngọc Thọ passt de bal zonder na te denken. Colomba rent richting de bal. Dainelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dainelli naar de kleedkamers voor een vroege douche. Colomba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colomba komt bij de bal en schiet. Weißbecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coentrão rent richting de bal. Coentrão geeft een lange en hoge pass. Salacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colomba de bal. Colomba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kubot probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mphela neemt de hoekschop. Ngọc Thọ springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Colomba probeert naar een medespeler te passen. Mphela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphela passt de bal met de wreef. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romano komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Colomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dascălu de bal onder controle te krijgen. Weißbecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BorgoRossa - La Mia Squadra 2:2

81e minuut.
Ngọc Thọ passt de bal met de wreef. Colomba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burak. Burak krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Coentrão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Preis komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bałaban rent richting de bal. Salacz onderschept slim de pass. Salacz passt de bal in één keer door. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ schiet op doel. Weißbecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BorgoRossa 74%, La Mia Squadra 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BorgoRossa - La Mia Squadra 2:2