Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.10
  • Stadion: W4rriors Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11748
W4rriors gemelli
mod_4312 Tactiek giorgio
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten excellent
formidable Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Concu speelt de bal door. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taveggia. Taveggia krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Madafferi heeft problemen om de bal te vangen. Medou is nu in balbezit. Madafferi onderschept slim de pass. Madafferi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W4rriors - gemelli 1:0

10e minuut.
Concu onderschept slim de pass. Forlani is nu in balbezit. Concu rent richting de bal. Concu geeft de bal voor. Rosso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W4rriors - gemelli 2:0

13e minuut.
Medou geeft een lange en hoge pass. Bouba Khadam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mula. Mula krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani speelt de bal door. Madafferi speelt de bal door. Rosso rent richting de bal. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Siviglia bokst de bal weg.

22e minuut.
Brandschutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandschutz. Brandschutz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cămătaru is nu in balbezit. Concu verovert de bal door een tackle van achteren. Concu geeft een lange en hoge pass. Forlani rent richting de bal. Forlani draait met de bal, schiet en ... Siviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mula verovert de bal door een tackle van achteren. Mula geeft een lange en hoge pass. Forlani kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosso de bal. Rosso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani met een sublieme pass. Madafferi met een sublieme pass. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Siviglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Zagajewski met een sublieme pass. Taveggia is nu in balbezit. Pussini verovert de bal door een tackle van achteren. Pussini geeft de bal voor. Forlani krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pussini is nu in balbezit. Taveggia onderschept slim de pass. Taveggia passt de bal in één keer door. Ortigosa Burgos rent richting de bal. Ortigosa Burgos schiet op doel. Nistro bokst de bal weg.

40e minuut.
Neve geeft de bal voor. Buitenspel voor Rosso. Goede buitenspelval van de verdediging. Tognetti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bouba Khadam heeft problemen om de bal te vangen. Bouba Khadam schiet op doel. Nistro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Medou kopt de bal weg. Brandschutz heeft problemen om de bal te vangen. Cirincione rent richting de bal. Brandschutz onderschept slim de pass. Brandschutz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Forlani kopt de bal weg. Pussini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pussini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosso de bal. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W4rriors 57%, gemelli 43%.
W4rriors - gemelli 2:0

58e minuut.
Concu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forlani is nu in balbezit. Forlani passt de bal zonder na te denken. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ... Siviglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Concu passt de bal met de wreef. Stangarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stangarone geeft een lange en hoge pass. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Concu is nu in balbezit. Concu passt de bal zonder na te denken. Forlani rent richting de bal. Forlani haalt uit met een fantastische trap. Siviglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W4rriors - gemelli 3:0

69e minuut.
Medou probeert naar een medespeler te passen. Brandschutz is nu in balbezit. Met opzet legt Cirincione zijn tegenspeler op de grond. Cirincione krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Concu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Forlani de bal. Concu is nu in balbezit. Forlani rent richting de bal. Forlani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Stangarone is nu in balbezit. Stangarone probeert naar een medespeler te passen. Madafferi rent richting de bal. Madafferi schiet op doel. Siviglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W4rriors - gemelli 4:0

76e minuut.
Auterio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W4rriors 40%, gemelli 60%.
W4rriors - gemelli 4:0