Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Divino Codino Pumas LT
UBI ..... attack Tactiek pumtwoz
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
32 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 53.6
outstanding Schieten very good
solid Passen solid
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Bene met een sublieme pass. Týnský is nu in balbezit. Týnský passt de bal zonder na te denken. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Týnský rent richting de bal. Týnský speelt de bal door. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vilaetis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Pumas LT 1:0

9e minuut.
Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli passt de bal zonder na te denken. Týnský bereikt de bal nog maar net als eerste. Týnský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Pumas LT 2:0

10e minuut.
Vigoni geeft de bal voor. Inworp. Derrer met de inworp. Bene geeft de bal voor. Sparbier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Derrer met een sublieme pass. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli passt de bal in één keer door. Sparbier heeft problemen om de bal te vangen. Sparbier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Caravantes probeert naar een medespeler te passen. Derrer kopt de bal weg. Bene met een sublieme pass. Sparbier rent richting de bal. Sparbier haalt uit met een fantastische trap. Caravantes bokst de bal weg.

17e minuut.
Kapica verovert de bal door een tackle van achteren. Kapica geeft de bal voor. Vilaetis kopt de bal weg. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Carlitos probeert naar een medespeler te passen. Týnský bereikt de bal nog maar net als eerste. Týnský geeft een lange en hoge pass. Sparbier rent richting de bal. Sparbier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Týnský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bene de bal. Bene met een sublieme pass. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier schiet op doel. Caravantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Derrer speelt de bal door. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaetis rent richting de bal. Týnský bereikt de bal nog maar net als eerste. Týnský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bene probeert naar een medespeler te passen. Daar is Týnský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Týnský passt de bal in één keer door. Daar is Sparbier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sparbier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Vilaetis geeft een hoge lob. Bene kopt de bal weg. Týnský probeert naar een medespeler te passen. Sparbier rent richting de bal. Sparbier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Bene speelt de bal door. Týnský heeft problemen om de bal te vangen. Cerrato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerrato krijgt een gele kaart. Týnský raakt geblesseerd tijdens het duel. Bene zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sparbier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vigoni onderschept slim de pass. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vigoni krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sparbier raakt geblesseerd tijdens het duel. Derrer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier passt de bal met de wreef. Týnský is nu in balbezit. Týnský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Agote rent richting de bal. Bene onderschept slim de pass. Bene speelt de bal door. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divino Codino 44%, Pumas LT 56%.
Divino Codino - Pumas LT 2:0

46e minuut.
Cerrato geeft de bal voor. Derrer is nu in balbezit. Derrer passt de bal met de wreef. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kapica is nu in balbezit. Kapica geeft een lange en hoge pass. Derrer rent richting de bal. Derrer passt de bal zonder na te denken. Vilaetis verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bene neemt de hoekschop. Týnský krijgt zijn hoofd ertegen. Caravantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Pumas LT 3:0

52e minuut.
Cosoleto rent richting de bal. Sparbier verovert de bal door een tackle van achteren. Sparbier met een sublieme pass. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pozzaglia passt de bal met de wreef. Derrer heeft problemen om de bal te vangen. Derrer geeft een hoge lob. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier draait met de bal, schiet en ... Caravantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Týnský geeft een lange en hoge pass. Quadrelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Sparbier de bal. Sparbier draait met de bal, schiet en ... Caravantes probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Pumas LT 4:0

61e minuut.
Bene passt de bal in één keer door. Týnský bereikt de bal nog maar net als eerste. Týnský passt de bal in één keer door. Sparbier rent richting de bal. Sparbier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Prates rent richting de bal. Bene verovert de bal door een tackle van achteren. Bene probeert naar een medespeler te passen. Týnský is nu in balbezit. Týnský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Denci kopt de bal weg. Guizzo rent richting de bal. Cosoleto onderschept slim de pass. Cosoleto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Pumas LT 4:1

70e minuut.
Sparbier is nu in balbezit. Daar is Sparbier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli schiet op doel. Caravantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Pumas LT 5:1

71e minuut.
Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia passt de bal in één keer door. Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri schiet op doel. Vasconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Pumas LT 5:2

72e minuut.
Sparbier speelt de bal door. Daar is Týnský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Týnský passt de bal zonder na te denken. Bene probeert de bal met de borst te controleren. Agote bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Pumas LT 5:3

76e minuut.
Cabero probeert naar een medespeler te passen. Bene met een sublieme pass. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier draait met de bal, schiet en ... Vilaetis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Pumas LT 6:3

79e minuut.
Bene geeft de bal voor. Vigoni is nu in balbezit. Sparbier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sparbier krijgt een gele kaart. Vigoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabero met een snel genomen vrije trap. Guizzo controleert de bal met de borst. Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap. Vasconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agote bereikt de bal nog maar net als eerste. Agote haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Denci rent richting de bal. Sparbier verovert de bal door een tackle van achteren. Sparbier passt de bal met de wreef. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Carlitos geeft de bal voor. Sparbier kopt de bal weg. Vilaetis probeert de bal aan de voet te houden. Týnský is nu in balbezit. Týnský haalt uit met een fantastische trap. Caravantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Caravantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Pumas LT 7:3

88e minuut.
Bene rent richting de bal. Pozzaglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Derrer met een snel genomen vrije trap. Sparbier heeft problemen om de bal te vangen. Sparbier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divino Codino 39%, Pumas LT 61%.
Divino Codino - Pumas LT 7:3