Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: Bùs del miao
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 22444
Arrosticini B. Rebels
433 Tactiek petisso
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
36.4 gemiddelde waardering 57.6
adequate Schieten brilliant
weak Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Bugajec speelt de bal door. Tapanoğlu rent richting de bal. Nyirenda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tapanoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tapanoğlu neemt zijn aanloop. Paal!

7e minuut.
Ursuţ kopt de bal weg. Bugajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec passt de bal in één keer door. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Balduccio rent richting de bal. Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. Ørstrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Nyirenda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugajec met een snelle inworp. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Orlando is nu in balbezit. Orlando probeert naar een medespeler te passen. Nyirenda rent richting de bal. Wodecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wodecki draait met de bal, schiet en ... Ørstrup bokst de bal weg. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:1

16e minuut.
Charels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugajec rent richting de bal. Bugajec met een sublieme pass. Klungelig pakt Tapanoğlu de bal. Tapanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:2

19e minuut.
Bugajec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wodecki rent richting de bal. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. Ørstrup maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dandoy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:3

20e minuut.
Bussinello schiet op doel. Dandoy probeert de bal aan de voet te houden. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu schiet op doel. Ørstrup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:4

23e minuut.
Bugajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec passt de bal zonder na te denken. Windfuhr heeft problemen om de bal te vangen. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Balduccio kopt de bal weg. Orlando rent richting de bal. Orlando passt de bal zonder na te denken. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Buculei probeert de bal aan de voet te houden. Wodecki rent richting de bal. Bugajec met een sublieme pass. Bussinello heeft problemen om de bal te vangen. Bussinello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wodecki rent richting de bal. Wodecki passt de bal zonder na te denken. Bugajec geeft een lange en hoge pass. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:5

31e minuut.
Bugajec geeft een lange en hoge pass. Tapanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Dandoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu onderschept slim de pass. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:6

35e minuut.
Bugajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec probeert naar een medespeler te passen. Nyirenda heeft problemen om de bal te vangen. Wodecki rent richting de bal. Wodecki schiet op doel. Ørstrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Dandoy geeft een hoge lob. Hanzelko kopt de bal weg. Bugajec probeert naar een medespeler te passen. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bugajec speelt de bal door. Bussinello rent richting de bal. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dandoy de bal onder controle te krijgen. Ørstrup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Dzieszuk kopt de bal weg. Juszczyk rent richting de bal. Windfuhr verovert de bal door een tackle van achteren. Windfuhr geeft een lange en hoge pass. Wodecki is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bugajec neemt de hoekschop. Wodecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:7

44e minuut.
Wodecki kan de bal niet met de borst controleren. Tomczyk rent richting de bal. Bugajec geeft een lange en hoge pass. Tapanoğlu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dandoy heeft problemen om de bal te vangen. Dandoy geeft de bal voor. Bugajec kopt de bal weg. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrosticini 78%, B. Rebels 22%.
Arrosticini - B. Rebels 0:7

48e minuut.
Bugajec met een snelle inworp. Wodecki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nyirenda ... Strafschop! Nyirenda krijgt een gele kaart. Wodecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tapanoğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ørstrup bokst de bal weg.

50e minuut.
Ursuţ met een snelle inworp. Bussinello rent richting de bal. Bussinello speelt de bal door. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nyirenda rent richting de bal. Nyirenda geeft de bal voor. Bugajec rent richting de bal. Bugajec geeft de bal voor. Tapanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ørstrup bokst de bal weg.

53e minuut.
Ørstrup probeert naar een medespeler te passen. Bugajec is nu in balbezit. Bugajec passt de bal zonder na te denken. Wodecki rent richting de bal. Wodecki schiet op doel. Ørstrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Charels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugajec rent richting de bal. Bugajec passt de bal in één keer door. Daar is Bussinello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bussinello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nyirenda kopt de bal weg. Ursuţ geeft een hoge lob. Buculei is nu in balbezit. Wodecki onderschept slim de pass. Wodecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Bussinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussinello haalt uit met een fantastische trap. Ørstrup probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:8

66e minuut.
Wodecki met een sublieme pass. Bugajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec speelt de bal door. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Tomczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodecki met een sublieme pass. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu schiet op doel. Ørstrup werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:9

73e minuut.
Dandoy rent richting de bal. Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ speelt de bal door. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:10

76e minuut.
Dzieszuk kopt de bal weg. Orlando met een sublieme pass. Bugajec is nu in balbezit. Bugajec geeft een lange en hoge pass. Tapanoğlu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duțulescu met een snelle inworp. Bugajec probeert naar een medespeler te passen. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nyirenda rent richting de bal. Nyirenda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bugajec met een snelle inworp. Wodecki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Balduccio met een sublieme pass. Dzieszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ begaat een overtreding. Ursuţ krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ... Ørstrup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - B. Rebels 0:11

86e minuut.
Ursuţ met een sublieme pass. Bussinello rent richting de bal. Bussinello passt de bal in één keer door. Wodecki rent richting de bal. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Dandoy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugajec met de inworp. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki schiet op doel. Ørstrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrosticini 89%, B. Rebels 11%.
Arrosticini - B. Rebels 0:11