Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.13
  • Stadion: F. C.Roman Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18095
F. C.Roman Spezia Calcio 1906
541 Tactiek Salire a 3
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten solid
weak Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Feys passt de bal in één keer door. Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thái Hòa. Thái Hòa krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Thái Hòa is nu in balbezit. Thái Hòa geeft een lange en hoge pass. Daar is Baudini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McKay is nu in balbezit. McKay draait met de bal, schiet en ... Ennemuist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ciserani passt de bal zonder na te denken. Zampatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampatti passt de bal in één keer door. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Glikos is nu in balbezit. Glikos geeft een hoge lob. McKay rent richting de bal. McKay draait met de bal, schiet en ... Ennemuist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ciserani geeft een hoge lob. Szczygło rent richting de bal. Baudini rent richting de bal. McKay verovert de bal door een tackle van achteren. McKay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Thái Hòa geeft een hoge lob. Baudini rent richting de bal. Szczygło verovert de bal door een tackle van achteren. McKay rent richting de bal. McKay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Raduz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciserani verovert de bal door een tackle van achteren. Ciserani passt de bal in één keer door. McKay bereikt de bal nog maar net als eerste. McKay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - Spezia Calcio 1906 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C.Roman 70%, Spezia Calcio 1906 30%.
F. C.Roman - Spezia Calcio 1906 0:1

49e minuut.
Ciserani met een sublieme pass. Szczygło is nu in balbezit. Baudini rent richting de bal. Szczygło onderschept slim de pass. Szczygło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ullerup speelt de bal door. Glikos rent richting de bal. Met opzet legt Feys zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Feys moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Feys schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Glikos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Szczygło rent richting de bal. Szczygło geeft een lange en hoge pass. Daar is Gioga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciserani is nu in balbezit. Ciserani haalt uit met een fantastische trap. Ennemuist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Juzikis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - Spezia Calcio 1906 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C.Roman 67%, Spezia Calcio 1906 33%.
F. C.Roman - Spezia Calcio 1906 0:2