Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: 19 Maggio 1991
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 19942
C.F.76 Enterprise Spezia
4-3-3 Tactiek 10
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 6
59.9 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Affabile rent richting de bal. Affabile geeft een lange en hoge pass. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz schiet op doel. Cantanhede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Enterprise Spezia 1:0

6e minuut.
Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui met een sublieme pass. Klungelig pakt Campiglia de bal. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Enterprise Spezia 2:0

11e minuut.
Echavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarría passt de bal zonder na te denken. Paredes Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes Arango geeft de bal voor. Łukasiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wachaczewski met de inworp. Affabile geeft een hoge lob. Echavarría springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cioculescu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wachaczewski met een snelle inworp. Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Brandolani met een snelle inworp. Łukasiewicz is nu in balbezit. Jipa begaat een overtreding. Jipa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Spanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Scheglov de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Enterprise Spezia 3:0

34e minuut.
Bulek kopt de bal weg. Hypius bereikt de bal nog maar net als eerste. Hypius geeft een lange en hoge pass. Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.76 43%, Enterprise Spezia 57%.
C.F.76 - Enterprise Spezia 3:0

46e minuut.
Modesto komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Konate passt de bal met de wreef. Affabile rent richting de bal. Affabile passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada speelt de bal door. Alatalu is nu in balbezit. Alatalu geeft een hoge lob. Riguer bokst de bal weg.

55e minuut.
Jipa verovert de bal door een tackle van achteren. Affabile verovert de bal door een tackle van achteren. Affabile passt de bal zonder na te denken. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Enterprise Spezia 4:0

59e minuut.
Modesto passt de bal zonder na te denken. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Campiglia maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Campiglia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Wachaczewski met de inworp. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cantanhede met een harde bal richting middenveld. Brandolani kopt de bal weg. Jipa probeert de bal met de borst te controleren. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wachaczewski neemt de hoekschop. Łukasiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Cantanhede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Affabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Affabile geeft een lange en hoge pass. Cantanhede probeert wanhopig de bal te grijpen. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Enterprise Spezia 5:0

76e minuut.
Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Wachaczewski probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Cantanhede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Enterprise Spezia 6:0

77e minuut.
Cioculescu rent richting de bal. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Enterprise Spezia 7:0

81e minuut.
Paredes Arango speelt de bal door. Wachaczewski met een sublieme pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Enterprise Spezia 8:0

84e minuut.
Alatalu is nu in balbezit. Brandolani onderschept slim de pass. Brandolani speelt de bal door. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz geeft een hoge lob. Cantanhede probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes Arango passt de bal met de wreef. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Modesto geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.76 36%, Enterprise Spezia 64%.
C.F.76 - Enterprise Spezia 8:0