Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pisciotta Quartu Sant`Elena
Ave Tactiek FP4NOINCROCIA3
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 9
54.5 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten formidable
good Passen good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti geeft een lange en hoge pass. Bünzli rent richting de bal. Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Monreal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nebe speelt de bal door. Eryiğit is nu in balbezit. Eryiğit passt de bal in één keer door. Nebe rent richting de bal. Nebe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gorzelak geeft een lange en hoge pass. Văn Minh probeert naar een medespeler te passen. Eryiğit heeft problemen om de bal te vangen. Nebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Benatti passt de bal zonder na te denken. Kuttor is nu in balbezit. Kuttor geeft de bal voor. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 1:0

28e minuut.
Scandellari geeft de bal voor. Foglietti controleert de bal met de borst. Foglietti probeert naar een medespeler te passen. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Monreal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Gorzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Minh passt de bal in één keer door. Nebe is nu in balbezit. Nebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 2:0

34e minuut.
Esposti met een sublieme pass. Ballarino kopt de bal weg. Kuttor is nu in balbezit. Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ballarino is nu in balbezit. Benatti is nu in balbezit. Benatti passt de bal met de wreef. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Văn Minh geeft een lange en hoge pass. Nebe kopt de bal weg. Ridgewell rent richting de bal. Ridgewell schiet op doel. Esposti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pisciotta 43%, Quartu Sant`Elena 57%.
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 3:0

47e minuut.
Ridgewell verovert de bal door een tackle van achteren. Ridgewell speelt de bal door. Benatti probeert naar een medespeler te passen. Văn Minh is nu in balbezit. Văn Minh geeft een hoge lob. Esposti bokst de bal weg.

50e minuut.
Muzaferija bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Foglietti speelt de bal door. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 3:1

53e minuut.
Ballarino is nu in balbezit. Ballarino passt de bal zonder na te denken. Foglietti is nu in balbezit. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ambrosio rent richting de bal. Puerto onderschept slim de pass. Franciotti verovert de bal door een tackle van achteren. Franciotti draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Monreal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Esposti trapt de bal weg. Văn Minh rent richting de bal. Văn Minh geeft een hoge lob. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos passt de bal zonder na te denken. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Monreal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 3:2

85e minuut.
Scandellari geeft een hoge lob. Franciotti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Puerto neemt vlug de vrije trap. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit draait met de bal, schiet en ... Esposti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pisciotta 40%, Quartu Sant`Elena 60%.
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 3:2