Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Castello Porto Istana
5.3.2_Astemi Tactiek 4-3-1-2
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 60.2
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Việt Nam probeert naar een medespeler te passen. Kovinjalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovinjalo passt de bal zonder na te denken. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Manenica met een snelle inworp. Gennari is nu in balbezit. Gennari geeft de bal voor. Berlinguer maakt een snoekduik en kopt de bal. Sabattoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arcangioli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Porto Istana 1:0

28e minuut.
Menegoli kan de bal niet met de borst controleren. Berlinguer is nu in balbezit. Gennari met een sublieme pass. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Farinelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mela de bal. Mela probeert naar een medespeler te passen. Crosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Crosato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Manenica rent richting de bal. Mela onderschept slim de pass. Mela passt de bal met de wreef. Crosato is nu in balbezit. Crosato schiet op doel. Lovino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Berlinguer verovert de bal door een tackle van achteren. Kovinjalo met een sublieme pass. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli draait met de bal, schiet en ... Sabattoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Porto Istana 2:0

43e minuut.
Kovinjalo met een sublieme pass. Berlinguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinelli begaat een overtreding. Berlinguer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Berlinguer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Menegoli geeft een hoge lob. Manenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manenica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manenica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sabattoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arcangioli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Porto Istana 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 43%, Porto Istana 57%.
SS Castello - Porto Istana 3:0

46e minuut.
Díaz Batista komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Lenaerts de bal onder controle te krijgen. Crosato rent richting de bal. Minulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrzewa verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ... Lovino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Salernitano onderschept slim de pass. Salernitano passt de bal zonder na te denken. Arcangioli rent richting de bal. Arcangioli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Årvik rent richting de bal. Kostrzewa verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrzewa geeft een lange en hoge pass. Crosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Crosato schiet op doel. Lovino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Serbanescu geeft een lange en hoge pass. Kovinjalo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díaz Batista. Kovinjalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Việt Nam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Việt Nam passt de bal in één keer door. Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo geeft de bal voor. Berlinguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinguer draait met de bal, schiet en ... Paal! Sabattoli bokst de bal weg.

75e minuut.
Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts geeft een hoge lob. Årvik kopt de bal weg. Berlinguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinguer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 38%, Porto Istana 62%.
SS Castello - Porto Istana 3:0