Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IMBRANATI 2015 Acquedolcese
chip 2 Tactiek punte3
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
56.3 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Fahas speelt de bal door. Klungelig pakt Załoga de bal. Soza is nu in balbezit. Fahas rent richting de bal. Fahas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Falchero is nu in balbezit. Adrianov onderschept slim de pass. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Antimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - Acquedolcese 1:0

27e minuut.
Rustichello kan de bal niet met de borst controleren. Rustichello geeft de bal voor. Fahas speelt de bal door. Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Falchero geeft een hoge lob. Adinachukwu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sverrisson. Adinachukwu raakt geblesseerd tijdens het duel. Fahas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Barajas passt de bal in één keer door. Bokroš heeft problemen om de bal te vangen. Bokroš probeert naar een medespeler te passen. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Antimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bokroš verovert de bal door een tackle van achteren. Tanaś rent richting de bal. Adrianov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Adrianov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Antimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMBRANATI 2015 57%, Acquedolcese 43%.
IMBRANATI 2015 - Acquedolcese 1:0

47e minuut.
Kus passt de bal zonder na te denken. bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

51e minuut.
Rustichello probeert naar een medespeler te passen. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas passt de bal in één keer door. Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu draait met de bal, schiet en ... Drwal bokst de bal weg.

52e minuut.
Inworp. Trzeciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas geeft een hoge lob. García Estévez kopt de bal weg. Drwal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Rustichello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustichello passt de bal in één keer door. Tanaś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Antimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubacki is nu in balbezit. Kubacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMBRANATI 2015 64%, Acquedolcese 36%.
IMBRANATI 2015 - Acquedolcese 1:0