Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Le Conche Real Maddalonese
Rasanato 424 Tactiek TuttoKKK
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen solid


5e minuut.
Padovan rent richting de bal. Vaccarezza verovert de bal door een tackle van achteren. Vaccarezza passt de bal met de wreef. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Borracci kopt de bal weg. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz rent richting de bal. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Gujdár bokst de bal weg. Vaccarezza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Məlikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baltă rent richting de bal. Borracci verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu onderschept slim de pass. Dumitrescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Macchiavello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Csonka de bal. Csonka probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz probeert naar een medespeler te passen. Tarallo met een sublieme pass. Miranda geeft een lange en hoge pass. Macchiavello maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Baltă passt de bal met de wreef. Bertino met een sublieme pass. Lugavić is nu in balbezit. Lugavić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Legname speelt de bal door. Csonka speelt de bal door. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borracci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumitrescu speelt de bal door. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Miranda passt de bal met de wreef. Csonka speelt de bal door. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel. Gujdár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Real Maddalonese 1:0

35e minuut.
Bertino is nu in balbezit. Sazalan verovert de bal door een tackle van achteren. Sazalan speelt de bal door. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim passt de bal met de wreef. Csonka met een sublieme pass. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Real Maddalonese 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 48%, Real Maddalonese 52%.
F.C. Le Conche - Real Maddalonese 2:0

46e minuut.
Müller komt het veld opgelopen. De Piero komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dumitrescu speelt de bal door. Məlikov rent richting de bal. Məlikov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baltă de bal. Baltă geeft een hoge lob. Legname kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Sibani speelt de bal door. Lugavić rent richting de bal. Lugavić passt de bal in één keer door. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lugavić passt de bal in één keer door. Bertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertino haalt uit met een fantastische trap. Nummi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Legname maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal passt de bal in één keer door. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Real Maddalonese 3:0

67e minuut.
Sibani is nu in balbezit. Sibani geeft een hoge lob. Csonka speelt de bal door. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Gujdár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Real Maddalonese 4:0

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Məlikov neemt de hoekschop. Csonka is nu in balbezit. Dumitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vaccarezza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miranda de bal. Miranda geeft een hoge lob. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Gujdár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Miranda passt de bal met de wreef. Tarallo is nu in balbezit. Macchiavello verovert de bal door een tackle van achteren. Macchiavello schiet op doel. Gujdár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Real Maddalonese 5:0

86e minuut.
Miranda controleert de bal met de borst. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Gujdár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Real Maddalonese 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 52%, Real Maddalonese 48%.
F.C. Le Conche - Real Maddalonese 6:0