Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: FC CB Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7889
FC CB Carots United
h2-divovero sp Tactiek superboys
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 54.8
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Astengo geeft een hoge lob. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu geeft de bal voor. Kelderman rent richting de bal. Kelderman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Əzimov de bal. Dulski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Əzimov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weisweiler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zotto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Əzimov stond buitenspel. Yanikyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alemano kopt de bal weg. Priore rent richting de bal. Priore draait met de bal, schiet en ... de Maesschalck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Amundsen geeft een hoge lob. Priore kopt de bal weg. Daar is Alemano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman haalt uit met een fantastische trap. de Maesschalck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Daar is Hricz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu passt de bal in één keer door. Alemano is nu in balbezit. Alemano schiet op doel. de Maesschalck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
de Maesschalck met een sublieme pass. Hajduković kopt de bal weg. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu passt de bal in één keer door. Priore is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Priore bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore passt de bal zonder na te denken. Alemano rent richting de bal. Alemano schiet op doel. de Maesschalck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Carots United 1:0

33e minuut.
Amundsen met de inworp. Hajduković speelt de bal door. Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen passt de bal in één keer door. Dumitraşcu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Hajduković is nu in balbezit. Hajduković geeft de bal voor. Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore onderschept slim de pass. Priore schiet op doel. de Maesschalck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Astengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano onderschept slim de pass. Alemano schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 45%, Carots United 55%.
FC CB - Carots United 1:0

67e minuut.
Priore raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kırşehirli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hajduković speelt de bal door. Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen passt de bal zonder na te denken. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... de Maesschalck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Cervatiuc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Juutilainen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 49%, Carots United 51%.
FC CB - Carots United 1:0