Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carots United Sporting Severino
superboys Tactiek 442new bis
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 59.1
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Taílson probeert naar een medespeler te passen. Beaumont speelt de bal door. Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Raggi geeft de bal voor. Beaumont probeert de bal aan de voet te houden. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamin verovert de bal door een tackle van achteren. Jamin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
de Maesschalck trapt de bal weg. Raggi met een sublieme pass. Genta probeert naar een medespeler te passen. Jamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brzuchalski met een sublieme pass. Zotto is nu in balbezit. Rolha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolha krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cucea met een harde bal richting middenveld. Fronczak kopt de bal weg. Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Raggi kopt de bal weg. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont passt de bal zonder na te denken. Əzimov heeft problemen om de bal te vangen. Əzimov draait met de bal, schiet en ... Cucea bokst de bal weg.

19e minuut.
Weisweiler met een sublieme pass. Brzuchalski probeert naar een medespeler te passen. Əzimov rent richting de bal. Əzimov haalt uit met een fantastische trap. Cucea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carots United - Sporting Severino 1:0

44e minuut.
Galiotta rent richting de bal. Galiotta passt de bal in één keer door. Galimberto geeft een hoge lob. Üçer is nu in balbezit. Üçer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carots United - Sporting Severino 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carots United 46%, Sporting Severino 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carots United - Sporting Severino 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Genta de bal. Brzuchalski rent richting de bal. Brzuchalski passt de bal zonder na te denken. Zotto rent richting de bal. Zotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jamin is nu in balbezit. Stafowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jamin raakt geblesseerd tijdens het duel. Laçi met een snel genomen vrije trap. Üçer springt en kopt de bal. de Maesschalck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

70e minuut.
Rosado is nu in balbezit. Rosado geeft de bal voor. Klungelig pakt Astengo de bal. Üçer is nu in balbezit. Üçer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mini komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Zotto rent richting de bal. Inworp. Brzuchalski met de inworp. Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carots United 44%, Sporting Severino 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carots United - Sporting Severino 1:1