Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blus salama Bufalo
peo 442 Tactiek Bill
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
29 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
65.8 gemiddelde waardering 54.5
wonderbaarlijk Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Golem rent richting de bal. Golem probeert naar een medespeler te passen. Thabet probeert de bal aan de voet te houden. Fierro rent richting de bal. Fierro schiet op doel. Cocu bokst de bal weg. Khan krijgt zijn hoofd ertegen. Cocu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Narynbaev rent richting de bal. Narynbaev speelt de bal door. Przybyszewski met een sublieme pass. Jańczak is nu in balbezit. Jańczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan verovert de bal door een tackle van achteren. Khan draait met de bal, schiet en ... Cocu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Bufalo 1:0

9e minuut.
Thabet heeft problemen om de bal te vangen. Przybyszewski probeert naar een medespeler te passen. Narynbaev met een sublieme pass. Omazin rent richting de bal. Omazin schiet op doel. Desábato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Fierro kopt de bal weg. Barrassi heeft problemen om de bal te vangen. Barrassi speelt de bal door. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Simsoński is nu in balbezit. Jańczak begaat een overtreding. Simsoński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Golem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Khan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Simsoński geeft een lange en hoge pass. Barrassi rent richting de bal. Barrassi passt de bal met de wreef. Thabet is nu in balbezit. Thabet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro passt de bal in één keer door. Arnaudov is nu in balbezit. Khan onderschept slim de pass. Khan draait met de bal, schiet en ... Cocu bokst de bal weg.

28e minuut.
Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Josefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro rent richting de bal. Fierro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fierro rent richting de bal. Fierro draait met de bal, schiet en ... Cocu bokst de bal weg.

36e minuut.
Zero kopt de bal weg. Biesiada is nu in balbezit. Jańczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jańczak krijgt een gele kaart. Biesiada raakt geblesseerd tijdens het duel. Biesiada met een snel genomen vrije trap. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro schiet op doel. Cocu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Bufalo 2:0

38e minuut.
Barrassi kopt de bal weg. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan is nu in balbezit. Khan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Bufalo 3:0

41e minuut.
Simsoński rent richting de bal. Simsoński passt de bal zonder na te denken. Fierro is nu in balbezit. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan haalt uit met een fantastische trap. Cocu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 41%, Bufalo 59%.
blus salama - Bufalo 3:0

51e minuut.
Jańczak is nu in balbezit. van de Korput tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jańczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Josefsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Omazin controleert de bal met de borst. Omazin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Golem is nu in balbezit. Golem geeft de bal voor. Fierro kopt de bal weg. Khan is nu in balbezit. Khan schiet op doel. Cocu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Thabet met een snelle inworp. Golem is nu in balbezit. Golem geeft een hoge lob. Fierro is nu in balbezit. Fierro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Golem rent richting de bal. Golem passt de bal met de wreef. Khan is nu in balbezit. Khan schiet op doel. Cocu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Bufalo 4:0

70e minuut.
Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem geeft de bal voor. Fierro kopt de bal weg. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Narynbaev rent richting de bal. Thabet onderschept slim de pass. Thabet geeft een lange en hoge pass. Khan is nu in balbezit. Khan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Golem neemt de hoekschop. Khan maakt een snoekduik en kopt de bal. Cocu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Golem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thabet is nu in balbezit. Thabet speelt de bal door. Khan is nu in balbezit. Khan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Prasnanto passt de bal zonder na te denken. Narynbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet geeft een hoge lob. Khan rent richting de bal. Khan draait met de bal, schiet en ... Cocu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Bufalo 5:0

78e minuut.
Golem is nu in balbezit. Golem passt de bal met de wreef. Khan is nu in balbezit. Khan schiet op doel. Cocu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Bufalo 6:0

83e minuut.
Buitenspel voor Khan. Goede buitenspelval van de verdediging. Puchici komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Josefsson met een sublieme pass. Omazin rent richting de bal. Tuấn Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Omazin onderschept slim de pass. Omazin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 40%, Bufalo 60%.
blus salama - Bufalo 6:0