Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: Arena AMIZAN
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8602
Bertoi Team Uragano
dif-3b Tactiek 4123
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 46.7
formidable Schieten good
formidable Passen adequate
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
Brezovar geeft de bal voor. Daar is Kamenyuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doxiadis onderschept slim de pass. Riesgo geeft een lange en hoge pass. Valjasepp springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kržić is nu in balbezit. Ruijter onderschept slim de pass. Ruijter passt de bal zonder na te denken. Pecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Aguilar geeft een lange en hoge pass. Daar is Aldovrando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valjasepp rent richting de bal. Valjasepp haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Uragano 1:0

28e minuut.
Rubirosa rent richting de bal. Rubirosa probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Aldovrando springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Riesgo geeft een lange en hoge pass. AL Talyani kopt de bal weg. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Aldovrando is nu in balbezit. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Uragano 2:0

45e minuut.
Aguilar passt de bal met de wreef. Aldovrando is nu in balbezit. Aldovrando passt de bal in één keer door. Valjasepp rent richting de bal. Valjasepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Uragano 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 33%, Uragano 67%.
Bertoi Team - Uragano 3:0

46e minuut.
Aguilar geeft een hoge lob. Kržić probeert naar een medespeler te passen. Riesgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesgo geeft een lange en hoge pass. Valjasepp krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Karamanolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamison komt het veld opgelopen.

51e minuut.
AL Talyani heeft problemen om de bal te vangen. Valjasepp is nu in balbezit. Sonet met een sublieme pass. Valjasepp rent richting de bal. Valjasepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Uragano 4:0

51e minuut.
Nsana komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Doxiadis kopt de bal weg. Riesgo rent richting de bal. Riesgo met een sublieme pass. Valjasepp rent richting de bal. Valjasepp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stokić komt het veld opgelopen. Đình Bắc komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kržić met een sublieme pass. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar geeft de bal voor. Daar is Aldovrando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco met een sublieme pass. Nsana rent richting de bal. Nsana geeft een lange en hoge pass. Aldovrando maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Nsana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsana met een sublieme pass. Stokić rent richting de bal. Stokić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Uragano 5:0

75e minuut.
Nsana rent richting de bal. Vlăsceanu is nu in balbezit. Nsana onderschept slim de pass. Nsana draait met de bal, schiet en ... Karamanolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Uragano 6:0

79e minuut.
Aldovrando kopt de bal weg. Đình Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxiadis begaat een overtreding. Doxiadis krijgt een gele kaart. Đình Bắc raakt geblesseerd tijdens het duel. Kržić wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Karamanolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ruijter kopt de bal weg. Eskurza is nu in balbezit. Misiewicz onderschept slim de pass. Misiewicz schiet op doel. Venditto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Uragano 6:1

84e minuut.
Vernier rent richting de bal. Ruijter is nu in balbezit. Ruijter met een sublieme pass. Pecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Stokić heeft problemen om de bal te vangen. Vlăsceanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stokić. Stokić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 36%, Uragano 64%.
Bertoi Team - Uragano 6:1