Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: Umbria Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15022
Musca manciuriana KaralisFC
GOKU Tactiek AranciaNEW
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
47.9 gemiddelde waardering 40.8
average Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen good


12e minuut.
Pirri rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Galanda ... Strafschop! Pirri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirri kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Montaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - KaralisFC 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Cervero de bal. Cervero geeft een lange en hoge pass. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pace rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stramaccioni met een snelle inworp. Bovina is nu in balbezit. Bovina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pace met een sublieme pass. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pirri de bal. Pirri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş passt de bal met de wreef. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri draait met de bal, schiet en ... Fasani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cassia verovert de bal door een tackle van achteren. Cassia geeft een hoge lob. Atzeni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirri is nu in balbezit. Pirri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musca manciuriana 45%, KaralisFC 55%.
Musca manciuriana - KaralisFC 1:0

58e minuut.
Baini geeft een lange en hoge pass. Rizzari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirri is nu in balbezit. Pirri schiet op doel. Montaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pace is nu in balbezit. Klungelig pakt Pace de bal. Pace speelt de bal door. Pirri is nu in balbezit. Pirri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Baini heeft problemen om de bal te vangen. Cassia rent richting de bal. Cassia passt de bal in één keer door. Bovina rent richting de bal. Bovina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tamelli is nu in balbezit. Aschero onderschept slim de pass. Aschero met een sublieme pass. Pace is nu in balbezit. Pace schiet op doel. Montaldo bokst de bal weg.

74e minuut.
Pace rent richting de bal. Inworp. Bovina met de inworp. Klungelig pakt Pace de bal. Pace geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Okçun verovert de bal door een tackle van achteren. Aschero rent richting de bal. Okçun onderschept slim de pass. Okçun geeft een lange en hoge pass. Rizzari maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Galanda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liberti komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Inworp. Stramaccioni met de inworp. Bovina speelt de bal door. Pace is nu in balbezit. Pace probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pirri is nu in balbezit. Pirri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - KaralisFC 2:0

86e minuut.
Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - KaralisFC 3:0

90e minuut.
Pace geeft een lange en hoge pass. Atzeni kopt de bal weg. Fasani heeft problemen om de bal te vangen. Pirri rent richting de bal. Pirri schiet op doel. Montaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musca manciuriana 44%, KaralisFC 56%.
Musca manciuriana - KaralisFC 3:0